Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.09.11

A Sweet Dreamset dolgozta fel Cséplő Peti

Új videóval jelentkezett a tehetséges murarátkai (Ha valaki nem tudná, ez a kis falu Letenye mellett van. A szerk.) beatboxos. Mégpedig a híres Sweet Dreamset variálta át, amiből aztán egy ütős klip lett.

- Régóta akartam már zene átdolgozást csinálni beatboxal, sok éve szájdobolok valamint loopbeatboxolok, és ez a vonal nagyon vonzott. Aztán tavaly év végén énekest kerestem, de macerás lett volna megoldani azokkal, akikkel beszéltem. Akkor még más zenét akartam elbeatelni. - mondta a 18 éves Peti a Letenye Médiának.

 

cseplo-peter-beatbox.jpg

 

Aztán év elején tavasszal jött az ihlet, hogy a sweet dreamset kéne átdolgozni, szeretem ezt a számot, úgy gondoltam, hogy ennek elviszem az énekes részét is, aztán viszonylag hamar összeállt egy alap ötlet.
Áprilisban felépítettem, felvettük a soundboxban, nagyjából a klippet is megálmodtam, aztán suli után, júniusban leforgattunk az N&F-el.
Mostanra lett kész, a zenéért már első napokban rengetegen gratuláltak személyesen meg Facebookon.
Szóval jó indítás volt és végre kezdek azon a vonalon haladni amin tényleg szeretnék, szóval hamarosan lesz folytatás.. Persze miután ezt megünnepeltük smiley - hallottuk tőle.

Íme Csöpi új videója yes