Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.10.13

A Nagykanizsa - Letenye buszon rabolták ki

 

A nagykanizsai rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki egy fiatalkorútól elvette az óráját.

Bejelentés érkezett a rendőrségre október 10-én (szombaton) éjszaka 23 óra körül, hogy egy menetrend szerint közlekedő autóbuszon egy három főből álló társaság egyik tagja, egy a buszon utazó fiatalkorú óráját elkérte, majd amikor a tulajdonosa vissza akarta kérni, akkor az egyikük kivette társa kezéből és nem adta vissza, sőt még a fiatalkorút könyökkel arcon is ütötte.

A rendőrök adatgyűjtést követően Sormáson fogták el a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra.

A nyomozók rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a 22 éves szepetneki férfit, majd - őrizetbevétele mellett - előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására - tájékoztatott kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

nagykanizsa-autobuszallomas-2020.jpg

Késelés a nagykanizsai buszpályaudvaron - Dél-Zala Press

Egy 38 éves muraszemenyei férfi tavaly augusztus 6-án 11.30 óra körül a Nagykanizsa Báthory utca 2. szám alatti buszpályaudvaron tartózkodott élettársával együtt. Mindketten a 4. számú kocsiállásban várakoztak, mivel az innen 11.40 órakor Lentibe tartó járattal kívántak muraszemenyei közös otthonukba hazautazni. Várakozás közben felfigyelt rájuk a közelben tartózkodó sértett is, aki korábban a nő élettársa volt.