Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.05.07

A lispeszentadorjáni Szakos Mercédes fotókiállítása Budapesten

Nemrégiben egy saját kiállításon láthatták az érdeklődők a lispeszentadorjáni Szakos Mercédes fotóit a fővárosi Capa központban. Mercédesnek ez volt az első, önálló tárlata. Erről kérdeztük a tehetséges zalai lányt.

 

lispeszentadorjan-szakos-mercedes-1.jpg

 

- Szeretnéd a fotó iránt érdeklődő nagyközönségnek is megmutatni a műveidet, de eddig még nem volt rá lehetőséged? Legyen önálló mini kiállításod a Fotóutca Fesztiválon! pályázatra találtam és jelentkeztem - mondta a Letenye Médiának Mercédes.
- Április 18-án lezárult a határidő. A nagy érdeklődésre való tekintettel a meghirdetett 12 helyet megnövelték 15 kiállítói helyre, majd a sorsolást megtartották.

 

lispeszentadorjan-szakos-mercedes-2.jpg
 

Április 23-án 13:00 tól 14:30 ig tartott a kiállításom a budapesti Capa központban, a címe : Idő múlás. A kiállítás címét Ludovico Einaudi: Time Lapse száma adta.
A kiállítás leírása: A fotós - azaz, az én szemléletem, érdeklődésem változásai ... A természet és az ember alkotta világ mulandósága és mégis újra és újra ébredése, melyben olykor a természet feletti is sejtetni engedi magát ...

 

lispeszentadorjan-szakos-mercedes-3.jpg
 

Egy híd, egy ház, egy zene, egy madár keltette hullámzás, egy nyugvó kikötő, egy jármű, egy ág, egy falevél, egy ablak, egy tánc...- mondta örömmel honlapunknak Szakos Mercédes, aki most Budapesten tanul yes