Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.09

A becsehelyi benzinkút melletti szalagkorláton landolt az autós

Érdekes fotót kaptunk egyik olvasónktól, amin az látszik, hogy a Zala megyei Becsehely utáni benzinkút melletti szalagkorláton egy autó akadt fent.

A 7-es főúton történt, meglehetősen furcsa balesettel kapcsolatban vasárnap információt kértünk Sznopek Veronika rendőr főhadnagytól, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság (ZMRFK) szóvivőjétől.

 

becsehely-benzinkut-baleset.jpg

(Fotó: Olvasónk)

 

Mint megtudtuk, szombaton este  20 óra 30 perckor Petrivente irányából, Letenye felé közlekedett egy külföldi állampolgárságú férfi, egy BMW típusú személygépkocsival,
amikor figyelmetlensége és helytelenül megválasztott sebessége miatt, egy vízelvezető árkon áthajtva egy üzemanyagtöltő állomás és a 7-es számú főút közötti szalagkorlátra felhajtva állt meg.
A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett a járműben értesültünk a ZMRFK szóvivőjétől.

UPDATE!

Érdekes módon egy másik olvasónk meg azt írta, hogy éppen ott volt a balesetnél és a rendőrségi közléssel ellentétben egy magyar rendszámú autóról van szó, amit egy nő vezetett.

Olvasónk arról informálta honlapunkat, hogy a BMW-s valószínűleg parkolásnál a fék helyett a gázra lépett, az árkon áthajtott és így került a szalagkorlátra fel.

Íme a fotója.

 

becsehely-benzinkut-baleset-2.jpg

 

Időközben újabb levelet kaptunk a ZMRFK-tól, ezt:

"Tájékoztatjuk, hogy a 2017. július 9-én érkezett megkeresésére sajnos téves válaszadás történt.
A szóvivő válasza értelmében „egy külföldi állampolgárságú férfi” vezette a személyautót, valójában egy orosz-magyar kettős állampolgárságú nő volt a gépkocsi vezetője. A tájékoztatás további tartalma megfelel a valóságnak. (A válasz nem tér ki rá, ezúttal azonban megjegyezzük, a BMW nem a 7-es számú főúton haladt a baleset előtt, hanem az üzemanyagtöltőállomás területén.)

A válaszban történt pontatlan információadás miatt szíves elnézését
kérjük!

Tisztelettel:

ZMRFK Kommunikáció"

 

 


loading...