Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.04.27

A 95 éves Csordás Józsefnét köszöntötték Zajkon

Április 18-án egy szép eseményen vettünk részt a Letenye melletti kis faluban Zajkon, ugyanis e napon ünnepelte 95. születésnapját Csordás Józsefné.


Bözsi nénit Grózner Tiborné polgármester vezetésével a helyi képviselő-testület és - mivel a Letenyei Közös Önkormányzati Hivatalhoz csatlakozott Zajk - dr. Keresztesi Tímea jegyző köszöntötte a nevezetes nap alkalmából.

 

zajk-95-eves-szuletesnap.jpg

(A fotón: b2 Grózner Tiborné polgármester, b5 Csordás Istvánné, j1 dr. Keresztesi Tímea valamint a képviselő-testület tagjai és a zajki szavaló lányok)


Az emlékezetes eseményen - melyen Bözsi néni népes családja is jelen volt - először a letenyei iskolába járó zajki tanulók mondtak verseket, majd Grózner Tiborné és a testületi tagok kívántak sok boldogságot az ünnepeltnek, aki Zajk vezetésétől virágot és egy tetszetős ajándékcsomagot vehetett át.

 

zajk-95-eves-szuletesnap-2.jpg

(Dr. Keresztesi Tímea jegyző a miniszterelnök oklevelét adja át az ünnepeltnek. A fotó bal oldalán Grózner Tiborné Zajk polgármestere)


Ezt követően dr. Keresztesi Tímea adta át a miniszterelnök írásos jókivánságát, majd beszélgetéssel folytatódott a születésnapi program.


Ennek során Bözsi néni elmondta: a hosszú élet titka többek között a család szeretete, a rendszeres kerti munka, a mozgás és az, hogy a rossz dolgokkal nem kell foglalkozni, mert azok hosszú távon felőrlik az embert.


Legfontosabb éltető elemének Bözsi néni a hitét említette, hiszen, - ha már csak sok-sok pihenővel - de mindig, minden misén részt vesz a templomban, hogy egy kicsit így is közelebb legyen Istenhez.