Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.06.17

90 helyett 160-nal repesztett Hévíznél

A 760-as számú főúton rögzítették a szabályszegést a keszthelyi rendőrök, a sofőr 70 km/h-val lépte túl a megengedett sebességhatárt.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az idegenforgalom miatt megnövekedett forgalmat lebonyolító, balesetveszélyes útszakaszokon folyamatosan végeznek ellenőrzéseket, melynek célja a sebességtúllépések visszaszorítása, a közúti közlekedési balesetek megelőzése, ezáltal a közlekedésbiztonsági helyzet javítása.

zala-megye-gyorshajtas-rekord-2020.jpg

Jelentősen túllépte a sebességhatárt az a járművezető, aki június 15-én (hétfőn) a 760-as számú főútvonalon Mercedessel közlekedett Hévíz térségében a megengedett 90 km/h sebesség helyett 160 km/h sebességgel, veszélyeztetve magát és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is. A sofőrrel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

… hogy mindenki hazaérjen! - hívta fel a figyelmet a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Traffipax fotó: ZMRFK)

137-el repesztett a zalai Alsópáhokon

Továbbra is sok a gyorshajtó Zalában.