Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.07.21

160-nal repesztett Nagykanizsa térségében

Gyorshajtóval szemben intézkedtek a zalai rendőrök.

A Nagykanizsa Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a 74-es számú főúton észleltek egy gyorshajtót.

A sofőr Nagykanizsa térségében a megengedett 90 km/h sebesség helyett 160 km/h sebességgel, veszélyeztetve magát és a közlekedésben résztvevő többi járművezető testi épségét is. A sofőrrel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

7-es-fout-gyorshajtas-2020.jpg

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a sebességhatárokat minden esetben tartsák be, a közlekedés szabályinak megsértése súlyos és visszafordíthatatlan következményekkel járhat! A helyes közlekedési magatartással megelőzhetők a közúti tragédiák.

… hogy mindenki hazaérjen! - tájékoztatott hétfőn a ZMRFK.

(Fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)

Takács Tivadartól, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől az üggyel kapcsolatban megtudtuk, az autóst a rendőrkocsiból Zsigárdmajor környékén fotózták le július 16-án reggel 8 óra 35 perckor.

A zalai zsaruk a Hyundai magyar sofőrjére - a hatályos jogszabályok szerint - 90.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki és szabályszegés miatt 6 előéleti büntetőpontot is kiróttak rá.

50 helyett 130-cal repesztett a BMW-s Zalaegerszegen

Továbbra is sok a gyorshajtó, kirívóan nagy sebességtúllépést is dokumentáltak a rendőrök. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rendszeresen tartanak demonstratív közlekedésbiztonsági ellenőrzést a megye közútjain. A Gasparich utcában 50 helyett 130-cal repesztett a BMW-s. Fotó - ZMRFK loading...