Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 éves otthonos lánnyal is lefeküdt egy ismert zalai férfi

Furcsa bűncselekmény miatt emelt vádat  a napokban egy ismert Zala megyei férfi ellen a Keszthelyi Járási Ügyészség.

T. a Facebookon ismerkedett meg a Zala Megyei Gyermekvédelmi Központ egyik lakásotthonában élő 15 éves B. batyki lánnyal.

 

lany-selfie.jpg

(A fotó illusztráció)

 

A lánynak azt mondta, hogy fotózással foglalkozik és szeretne róla fényképeket készíteni. Az otthonos lány ebbe bele is egyezett.

A lány februárban engedély nélkül távozott a lakásotthonból, majd találkoztak és autóval leparkoltak egy félreeső helyen, ahol közösen megbeszélték, hogy a fotózás helyett inkább intim együttlét legyen.

Mindez meg is történt, annak ellenére, hogy B. elmondta a férfinek, hogy ő még csak 15 éves, viszont a légyottért cserében elfogadott 10 ezer forintot.

Az idén áprilisban ismét találkoztak és megint együtt voltak. Cserébe T. újra fizetett 10 ezer forintot.

A 15 éves lány a lakásotthon közelében T.-nek bemutatta 16 éves Ú. nevű lakótársát, T. ezzel a lánnyal április 10-en volt együtt, itt is átadásra került 10 ezer forint.

T. ezt követően többször lefeküdt a 15 éves B-vel, sőt az "akciókról" fotókat és videót is készített, amelyeket később a nyomozóhatóság tőle lefoglalt.

A nyomozás során előkerült még egy másik lakásotthonos fiatalkorú lányról készült intim fotó is, amelyet szintén T. számítógépén találtak.

Az ügyek miatt megyében ismert T. ellen három vádpontban emelt vádat a Keszthelyi Járási Ügyészség.