Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.11.19

11 éves gyereket terrorizált a 16 éves egy zalai iskolában

A most 16 éves fiatalember  a zalaszentiváni  Egervári László Általános Iskola Zalaszentiváni Tagintézményének 7. osztályos tanulója január 18-án a negyedik tanórát követő óraközi szünetben indulatos állapotban távozott az osztályteremből a mellékhelyiségbe.

iskolai-eroszak.jpg

(A fotó illusztráció. Pixabay)

A fiatalember a mellékhelyiség előterében, a mosdóknál megpillantotta a 3. osztályos, 2007-ben született  kk.sértettet, akit „le k... anyázott”, combján megrúgott, majd nyakánál fogva „feltette a falra”.
A történteket a helyiségbe a hangoskodásra benyitó iskolatárs, egy kk. lány  látta, aki a helyszínre érkező  tanárnőnek elmondta az általa látottakat, melyet a sokkos állapotba került kk. sértett is megerősített.
Kk. sértettnek a bántalmazás következtében látható sérülése nem keletkezett, életkoránál és testalkatánál fogva védekezésre képtelen személynek tekintendő.
Az ügyben a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség védekezésre képtelen személlyel szemben elkövetett testi sértés bűntette miatt emelt vádat a  Zalaegerszegi  Járásbíróságon - értesült honlapunk dr. Pirger Csabától, a Zala Megyei Főügyészség ügyész-szóvivőjétől.