Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.07.15

„Mutogatós" ellen emeltek vádat Keszthelyen

A 25 éves, büntetett előéletű férfi tavaly április 21-én 13:30 óra körüli időpontban a Keszthely és Hévíz közötti kerékpárúton haladt gyalogosan Hévíz irányába a keszthelyi Új Köztemető melletti szakaszon, amikor szemből elhaladt mellette egy ott kocogó nő.

A férfi ekkor hirtelen megfordulva a nő után ment, akit pár méteren belül utolért, majd mögötte leguggolva egy hirtelen mozdulattal átkarolta a nő mindkét combját, miközben fejét a combjai közé nyomta. A rémült nő kiáltásától a férfi elmenekült a helyszínről.

szatir.jpg

Szeméremsértő magatartása – amely a vágyának kielégítését szolgálta – alkalmas volt a sértett emberi méltóságának megsértésére.

Szintén tavaly július 16-án reggel 08:30 óra körüli időpontban a férfi Keszthelyen járt a Fodor utca és Gagarin utca közötti utcarészben, ahol felfigyelt rá, hogy gyalogosan egyedül halad felé egy nő.

Emberünk ekkor vágyának kielégítése céljából a sértettől mintegy 6-8 méter távolságra a nadrágját a csípője alá tolva elővette "szerszámát" és kifejezetten a hölgy felé fordulva önkielégítésbe kezdett.

A hölgy ezt észlelve megijedt és megbotránkozott, majd egy másik irányba távozott a helyszínről.

A szatír tavaly augusztus 11-én 14:30 óra körüli időpontban Keszthelyen, a Gagarin utcában haladt gyalogosan a Vaszary Kolos utca irányába, amikor sietős léptekkel megközelítette a járdán előtte gyalogló nőt és egy hirtelen mozdulattal hátulról átkarolta a sértett combjait, majd a saját nemi vágyának kielégítése céljából fejét a sértett fenéktájékához nyomta.

A sértett sikoltozására a terhelt azonnal elfutott a helyszínről.Magatartása alkalmas volt a sértett emberi méltóságának megsértésére.

Az ügyben a Keszthelyi Járási Ügyészség többrendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a napokban és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.