Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.05.17

VIDEÓ ! Fegyveres rablás Nagykanizsán-Kanizsai és zalaújlaki az elkövető

Fegyverrel rabolt ki két férfi 2013. május 11-én éjszaka Nagykanizsán egy fiatalembert. A 17 éves fiú és 32 éves társa az utcán szólítottak le egy 24 éves férfit, akitől először ötszáz forintot kértek.
Miután a pénzt megkapták, követték áldozatukat, majd késsel megfenyegették, és elvették tőle mobiltelefonját, pénzét és táskáját. A két támadó ekkor már egy fegyverutánzatot is mutatott a megrémült fiatalembernek, akit végül elengedtek.
(A lefoglalt fegyverutánzat. Fotó: ZMRFK)
A férfi ekkor értesítette a nagykanizsai rendőröket, akik a személyleírás alapján rekord gyorsasággal elfogták a két feltételezett támadót, akiknél a rabolt tárgyak nagy részét megtalálták a rendőrök.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 32 éves O. József (zalaújlaki lakos - a szerk.) és a 17 éves S. Z. (nagykanizsai lakos - a szerk.) ellen. A Zalaegerszegi Járásbíróság O. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezte, a 17 éves gyanúsítottal szemben pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el - közölte május 17-én a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság