Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.03.24

Vérprofi autónyitás azonnal, percek alatt

Bezártad a kocsiba a kulcsot? Nem működik a távirányító? Lemerült az akkumulátor? Feltörték az ajtózárat? Beletört a kulcs?
Bezártad a gyerekedet a kocsiba? Beragadt a gyújtáskapcsoló? Nem működik a váltózár?

Van megoldás! A zárspecialista sérülésmentesen megoldja problémáját néhány perc alatt!

Nem kell mást tennie, csak hívja a 06/20/575-1595-ös telefonszámot és hamar kiérkezünk Önhöz, hogy segítsünk.

 

autozar-nyitas.jpg

 

A problémás autózár nyitás profiknak való, ne kezdje el önállóan, hiszen akár komolyabb anyagi kár érheti. Több ezer sikeres autózár nyitást végeztünk már el ügyfeleink megelégedésére.

Ami még mellettünk szól:
Az autó sérülése kizárt, így nem kell utána semmit cserélni, vagy javítani.
Angolul, németül beszélő diszpécser, és zárszerelő.
Felelősségbiztosítás (Ha netán akaratlanul kárt okozunk, akkor 5. 000. 000. Ft-ig rendelkezünk biztosítással, mely megtéríti azt!)
Ha sérült a zár, nem működik a távirányító, vagy lemerült az akkumulátor, akkor is vannak megoldások.

Természetesen nem csak autózár nyitásban tudunk segíteni, hanem másfajta zárnyitásban is, például nem okoz gondot, ha ajtónyitáshoz, lakásnyitáshoz hívnak minket, azt is megoldjuk, legálisan az Ön jelenlétében.

Cégünk a Sárgaangyal kiemelt partnere, Budapesten a hívástól számított  1 órán belül a helyszínre érkezünk, a főváros területén a kiszállás ingyenes. Az átlagos nyitási idő 5-10 perc.

Bombabiztos sérülésmentesség garanciát vállalunk! Ha autója nyitás közben megsérül a javítás költségeit mi álljuk! Bízza vérprofikra a problémás zárak nyitását.

Akik - többek között -  már minket választottak: Millenáris Park, Magyar Állami Operaház, MOM Kulturális Központ, Porsche Inter Auto Hungária, Skoda, Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont.

Kattints ide, ha bajban vagy!