Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.11.04

Tömegbaleset a ködös autópályán

Nyolc jármű, köztük két kisbusz összeütközött az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében szombat délelőtt, a balesetben többen megsérültek - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Juhász Árpád közölte, a baleset 9 óra körül történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelénél a Csanádpalota autópálya-határátkelőhely közelében.

 

kod-baleset.jpg

(Ütközésben összetört autók az M43-as autópálya Románia felé vezető oldalán, Csanádpalota közelében 2017. november 4-én. A sűrű ködben történt balesetben nyolc jármű, köztük két kisbusz ütközött össze, többen megsérültek. MTI Fotó: Donka Ferenc)

 

A sűrű ködben eddig ismeretlen körülmények között egy magyar kamionba rohant hat jármű, köztük két kisbusz és egy kisteherautó. A balesetben érintett volt egy másik kamion is.
A szóvivő elmondta, a balesetben heten könnyebben megsérültek, négy további embert pedig a mentők kórházba szállítottak.
A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, a forgalmat a csanádpalotai lehajtónál a nagylaki közúti határátkelőhely felé terelték. MTI