Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.07.13

Szüléshez riasztott mentőautónak ütközött egy autós, egy ember meghalt

Halálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál szombaton, a település közelében két autó ütközött össze - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy mentőautónak ütközött egy személygépkocsi.

82-es-fout-halalos-baleset-2019.jpg

(Összeroncsolódott személyautó és mentőautó a 82-es számú főúton, Veszprémvarsány térségében 2019. július 13-án, miután a két jármű eddig tisztázatlan okból összeütközött. A balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek. Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A rendőrség közleménye szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt karambolban egy ember a helyszínen meghalt.

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese azt közölte: az esetkocsit egy megindult szüléshez riasztották, megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor egy személyautó neki ütközött.

A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, egy férfit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A mentőegység tagjai könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket is kórházba vitték - közölte a sajtóügyeletes. MTI