Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.13

Ha zavar minket a szélvédő párásodása - a Gyeon Antifog segít

Miként lehet eredményesen, ugyanakkor tartósan megszabadulni a szélvédő kellemetlen párásodásának jelenségétől? A cikkben azt fogjuk megmutatni, hogy miért is jelent csattanós választ a kérdésre a Gyeon Antifog alkalmazása.

Rávilágítunk tehát a Gyeon Antifog hatékonyságára, a leginkább javasolt felhasználására, emellett pedig a kiemelkedő hatékonysága mögött megbúvó tényezőket is ki fogjuk emelni.

 

Ezért borzasztó kellemetlen, amikor a szélvédő folyamatos jelleggel párássá válik

 

A párás szélvédőn elképesztően nehéz rendesen kilátni. Ha nem akarunk balesetveszélyt kockáztatni, akkor kénytelenek vagyunk alacsonyabb sebességet választani annak érdekében, hogy a párás szélvédőn valamilyen szinten még ki tudjunk látni.

Kétség sem férhet hozzá, hogy ez hosszabb távon egyenesen fenntarthatatlan állapot. Ezzel ugyanis folyamatosan ki lennénk téve az időjárás szélsőséges körülményeinek, folyton késésben lehetünk, és persze a balesetek kialakulását kockáztatjuk. Jobban járunk, ha ehelyett keresünk egy proaktív megoldást.

 

szelvedo-parasodas.jpg

 

Leginkább ezt érdemes tudni a Gyeon Antifog párásodással szembeni hatékonyságáról

 

A Gyeon Antifog hatékonysága természetesen az összetételében rejlik. A működésének kulcsa az általa kialakított és fenntartott speciális védőréteg a szélvédő felületén. Pontosan abban segít tehát, hogy bármilyen időjárási viszonyok uralkodnak is éppen, semmiképp ne tudjon párássá válni az ablak felülete.

Nagy előnye továbbá, hogy elég mindössze egyszer felvinni a szélvédőre a hosszabb távú eredmény céljából. Vagyis nem feltétlenül kell minden reggel beszállva az autóba azzal kezdeni, hogy a Gyeon Antifogot felvigyük a szélvédőre.

Ezt elég megcsinálni olyankor, amikor több időnk van ilyesmivel foglalkozni. Cserébe a készítmény működni fog jó néhány autózáson keresztül, megszabadítva minket a nemkívánatos párától.

 

Ha így használjuk a Gyeon Antifogot, azzal megszabadulhatunk a nemkívánatos párától

 

A folyamat nulladik lépése az legyen, hogy a szélvédő teljes felületét alaposan megtisztítjuk. Ennek azért van kiemelt jelentősége, mert a szennyeződésekkel teli felületen nem tudna kellő hatékonysággal dolgozni maga a készítmény.

A megtisztított szélvédő viszont ideális alapot kínál ahhoz, hogy a következő szintre lépjünk. Vagyis következhet a Gyeon Antifog felvitele a szélvédőre. Szaknyelven fogalmazva a készítményt fel kell applikálni az üvegre.

Ehhez nem árt persze, ha kéznél van egy finom anyagú és szemcséjű, vagyis magas minőségű és tiszta kendő. Erre juttassuk tehát első körben a Gyeon Antifogot, majd pedig ezzel töröljük át a szélvédő egészét finom, de határozott mozdulatokkal.

Hogyha így teszünk, akkor a befektetett munka eredményeként kellemetlen párásodástól mentesen, nyugodtan autózhatunk, legyen éppen bármilyen idő is odakint.