Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.16

Ezért érdemes magadnál tartani egy akkumulátoros kompresszort

Egy fárasztó, és nehéz hét után néha érdemes beülni az autóba, és kicsit elutazni valamerre kikapcsolódásképpen. Nem kell több napos pihenésbe gondolkodni, hiszen egy kellemes séta, vagy kirándulás valamilyen szép helyen is fel tudja tölteni az embert annyira, hogy ismét újult erővel vágjon majd bele a következő hétbe.

 

Nem mindenki olyan mázlista azonban, hogy egy jó kis túrázó hely közelében lakik. Szerencsére manapság már az autóknak hála nincsenek távolságok, viszonylag könnyen és gyorsan el lehet jutni egyik helyről a másikra. Csakhogy az élet kiszámíthatatlan, és nem tudhatjuk, mikor éri a gépjárművet valamilyen műszaki gond, így érdemes mindig úgy nekivágni minden autóútnak, hogy a leggyakoribb problémákat helyben is orvosolni tudjuk, és ne kelljen akár órákat várni a segítségre.

 

autogumi.jpg

 

Az egyik legtöbb kocsitulajdonost érintő gond általában a leeresztett autógumi szokott lenni. Talán amikor még otthon észleljük a bajt, könnyebben meg is oldjuk a pumpálást, ám ha ezt útközben tapasztaljuk, akkor már jobban bosszankodhat az ember. A megoldás azonban már bárki számára elérhető lehet ilyen esetben, még pedig egy akkumulátoros kompresszor személyében. Leeresztett kerék esetén életmentő tud lenni egy ilyen kompakt szerszám: akár a kesztyűtartóban is elfér (forrás: ballvin.hu). A linkre kattintva már mutatunk is egy ilyen profi készüléket, ráadásul most nagyon kedvező áron!

 

Miért érdemes ellátogatni az oldalra, és megnézni az általunk kínált akkumulátoros kompresszort? Azért, mert leeresztett kerék esetében nagy könnyebbség lesz, hogy nem kell segítséget hívni, hanem saját kezűleg egyszerűen, és gyorsan meg tudjuk oldani a problémát. A gép akkumulátora hálózatról tölthető, így nincs szükség állandó áramkapcsolatra. Amennyiben épp pumpáláskor merülne le, nem kell megijedni, hiszen usb-s csatlakozóval is rendelkezik a kompresszor, így az autóban is tudjuk majd tölteni. A készülékhez négy különböző méretű szelep is jár, így nem csak az autókeréknél tudjuk majd alkalmazni, de kerékpárgumit, labdát, vagy akár matracot is tudunk majd a segítségével felfújni, amik szintén nagy segítségek lehetnek a váratlan helyzetekben.

 

Akkor is számíthatunk erre a kis masinára, ha este vennénk észre, hogy autónk kereke leeresztett. Hála a két led lámpánk, ami szintén a kompresszorhoz jár, sötétben is látni fogunk mindent. Amennyiben felkeltettük az érdeklődésüket, és önök is szeretnének egy ilyen készüléket az autójukba vészhelyzet esetére, mindenképp keressék fel a linkelt oldalt, ahol minden fontos egyéb információt is megtudhatnak majd az akkumulátoros kompresszorról. Akár már néhány napon belül a kezükbe is foghatják, hála a gyors szállításnak, amit az oldalon ígérnek! Ne maradjanak le egy ilyen fantasztikus ajánlatról!