Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.01.17

Emberrel a szélvédőjébe szorulva menekült egy BMW-s

Egy zebrán elütött és az autó szélvédőjébe szorult emberrel együtt hagyta el a helyszínt egy gázoló a fővárosban - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

A közlemény szerint egy autós értesített egy a X. kerületi Keresztúri úton a piros lámpánál várakozó rendőrt még január 15-én, hogy nem sokkal azelőtt látta, hogy a Kerepesi úton, a zebrán elütöttek egy gyalogost, és a gázoló - a szélvédőbe szorult sérülttel együtt - elhagyta a helyszínt.

kitort-ablak.jpg

A rendőr a baleset irányába indult, amikor egy férfi leintette és elmondta, hogy néhány perccel azelőtt látott egy autót, amelynek szélvédőjébe egy ember szorult, egy közeli parkolóba behajtani. A nyomozó megtalálta a beszakadt szélvédőjű autót, majd a néhány méterrel arrébb, az aszfalton fekvő sérült férfihez szaladt, aki eszméleténél volt, de komoly fájdalmakkal küzdött.

A helyszínen három férfi járkált fel-alá, akikről kiderült, ők ültek a gázoló autóban. Egyikük elismerte, ő volt a sofőr.
A nyomozó a három férfit az erősítés megérkezéséig visszatartotta, majd átadta a Budapesti Rendőr-főkapitányság járőreinek.
Az elgázolt férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba - áll a közleményben. MTI

Az esettel kapcsolatban a rendőrség azt írta, az autós egy BMW-s volt.

Százhússzal hajtott, kirepült a szélvédőn

Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe A Nagykanizsai Rendőrkapitányság egy 18 éves pacsai fiatallal szemben javasol vádemelést. A megalapozott gyanú szerint a fiatal sofőr július 24-én 19 óra 20 perckor a 7527-es számú úton közlekedett Pacsa irányából Felsőrajk felé egy Volkswagen Transporter típusú tehergépkocsival, utasként a jobb első ülésen barátnőjét szállította.