Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.11

A motorosok kelléktára – motoros ruházat és motoros bukósisak

A motorosoknak szükségük van motoros ruházatra, mutatjuk is, melyek ezek.

A motorosok egy életérzésnek gondolják a motorozást, egy olyan különös életvitelnek, ami szabadságot ad. Felemelőnek gondolják a száguldást és semmihez sem fogható érzéssel párosítják a motorozást, amit semmi más nem tud nyújtani. Sokan szeretnek motorozni, az igazi motorosok tudják, hogy csakis kellő öltözetben lehet az országúton száguldozni, éppen ezért most a kezdőknek segítünk kicsit, hogy milyen motoros ruházatot és bukósisakot választhatnak, ha a jövőben a motorozás lesz az új hobbijuk.

 

A motoros ruházat

 

A motoros ruházat kollekcióiban a nadrágok éppúgy megtalálhatók, mint a kabátok. Mindkét ruhadarab kopásálló és víztaszító anyagból készül. A motoros ruházatok fényvisszaverő szalagokat is tartalmaznak, amely jobb láthatóságot biztosítanak a sötétben. A motoros ruházat kategóriában sokféle stílus között keresgélhetünk a nekünk való darabok után. Bizonyára mindenki megtalálja majd a kedvére való motoros öltözetet és kiegészítőket.

A motoros ruházat egyik elengedhetetlen része a motoros kabát, amely nem csak minőséget, biztonságot és kényelmet nyújt, hanem a funkcióját is maximálisan betölti, hiszen egy esetleges baleset esetén nagyfokú védelmet élvezhetünk általa. A motoros kabátok közül, a férfiak és a nők is találhatnak dizájnos és stílusos darabot maguknak. Anyagát tekintve pedig bőr és szövet kabátot is választhatunk.

 

motoros_ruhazat.jpg

 

A motoros nadrágok sem kizárólag bőrből készülnek, hiszen a kínálatban farmer, textil és softshell anyagból is készülnek ilyen motoros ruházatok. Egy motorosnak kesztyűre is szüksége van, hiszen lényeges, hogy a kéz is biztonságban legyen motorozás közben. Nagyon sokféle motoros kesztyűt találhatunk a kínálatban: cross, túramotoros, quad, robogós, chopper és enduro. A motoros kesztyű minőségi anyagból készül, ergonomikus kidolgozással és magas ellenálló képesség jellemzi.

A motoros csizmák egyik fő előnye az egyszerű és biztonságos BOA rendszere, melynek segítségével a csizma tökéletesen illeszkedik a lábra. A kínálatban női, férfi, alacsony és magas szárú csizmákat is találhatunk.

Motoros ruházatot a szerint is vásárolhatunk, hogy éppen milyen az időjárás. Ennek megfelelően beszerezhetünk fűthető, airbag, vízhatlan, nyári és hőszigetelő motoros ruházatot is. Nagy népszerűségnek örvendenek még a motoros mellények, a motoros overálok és a motoros mezek is.

Kiegészítőket és szabadidő ruházatot is terveznek és készítenek motorosoknak, mint például pólókat, pulóvereket, ingeket, tréningnadrágokat, rövidnadrágokat, szabadidős cipőket, baseball sapkákat, zoknikat, karkötőket, medálokat.

 

Motoros bukósisakok

 

Egy motoros számára az egyik legfontosabb motoros ruházat nem más, mint a motoros bukósisak. A W-TEC bukósisakok nagy választékban megtalálhatók a piacon. Ár-érték arányban verhetetlenek. Mindenki megtalálhatja a kedvére valót, hiszen több mint 100 modell közül szemezgethetünk. Választhatunk nyitott vagy nyitható állrészes bukósisakot. A szerint is vehetünk sisakot, hogy milyen motort, járművet vezetünk. A piacon fellelhetők a robogóra és chopperre való bukósisakok, de találkozhatunk Enduro, cross és quad bukósisakkal is.

Ha láttál már régebbi filmeket és kedvet kaptál egy retro bukósisakhoz, akkor jó hír számodra, hogy még retro bukósisakkal is találkozhatsz az inSPORTline webáruházban.