Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.10

Verseny után a kanizsai árvíznél segítettek a becsehelyi önkéntesek

Mozgalmas hétvégéjük volt a Becsehelyi Önkéntes Tűzoltóknak. A Zala megyei csapat egy Somogyban rendezett verseny után Nagykanizsánál a Principális áradásánál állt őrségbe.

 

becsehely-ote-1.jpg


Szeptember 6-án Böhönyén rendezték meg az Országos Kismotorfecskendő Szerelési Bajnokság 7. fordulóját. A sok napos eső nem vált a csapatok előnyére, de ennek ellenére a verseny balesetmentesen lezajlott. Retro kategóriában a női csapatunk 1., a férfi csapatunk pedig  2. helyen, Modern kategóriában a lányok 4. a fiúk pedig 3. helyen végzett. Így a becsehelyi egyesület kiérdemelte a legeredményesebb csapatnak járó kupát is.

 

becsehely-ote-2.jpg

 

becsehely-ote-3.jpg

 
Versenyről hazaérve, nem sokat pihenve a csapat egy része szombaton este 12 fővel kivonult Kiskanizsára a kiáradt Principális-csatornához, és átvette a letenyei önkéntesektől az őrséget, 22:00-tól másnap 12 óráig. Ez idő alatt fél óránként, később negyed óránként szivattyúzták a vizet, hogy ne árassza el jobban a víz a kiskanizsai lakosok kertjét - írta a Letenye Médiának Neuman Rebeka a Becsehelyi ÖTE tagja. (Fotók: Becsehely ÖTE)