Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.16

Vérével írta fel a falra barátnője nevét

Saját vérével írta fel barátnője nevét az egyik pápai családi ház falára egy helybeli fiatalember. A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le az ellene folytatott nyomozást.

 

ver-a-falon.jpg


A 17 éves gyanúsított 2014. szeptember 14-én 17 órakor barátnőjével tartott hazafelé Pápán, amikor útközben összevitatkoztak. A fiú haragjában ököllel megütötte az utca egyik családi házának ereszcsatornáját, ami megrongálódott, keze pedig vérezni kezdett. A fiatalember – hogy bizonyítsa barátnőjének, mennyire szereti – vérrel felírta a lány keresztnevét a ház falára. A sértett bejelentését követően a városban szolgálatot teljesítő járőrök egy órán belül elfogták az elkövetőt és előállították a rendőrkapitányságra.
A fiatalkorú gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás iratait vádemelési javaslattal a Pápai Rendőrkapitányság a napokban megküldte az illetékes ügyészségnek - közölte a Rendőrség honlapján a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.