Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.03.13

Vászonkép saját fényképből

Az otthonunkban elhelyezett fényképek mindig is fontos szerepet játszottak. Régen igaz, a keretezett fényképek domináltak. Mára azonban a digitális technológia már sokkal több lehetőséget nyújt. Ennek köszönhetően a digitális fényképek már festővászonra nyomtathatóak, és azok vakrámázásának köszönhetően fali díszként használhatóak.

Ezeket nevezzük vászonképeknek. Tökéletes, minden darab egyedi. Pont ezért ajándéknak vagy akár magadat meglepni is tökéletes választás. 

 

vaszonkep.jpg

Stílusok 

 

A vászonképek tetszőleges méretben rendelhetőek. Igazából ezt egyrészt a rendelkezésre álló felület, másrészt a te ízlésed befolyásolja. Az egyrészes vászonkép mellett vannak a többrészesek is.

Többrészes esetében egy összefüggő kép kerül több darabban megjelenítésre. Ezek végleges fali elhelyezésénél viszont szigorúan követned kell, hogy az elemek egymáshoz képest szabályosan helyezkedjenek el. Mert csak így fogják visszaadni a teljes képet.

Ha nem tudsz egyet kiválasztani a fényképeid közül, akkor jó választás lehet montázst vagy kollázst készíttetni azokból. 

 

Előkészületek 

 

Az online világnak köszönhetően a telefonod segítségével ezt bárhonnan intézheted. Akár a világ másik végéről, ahol éppen élsz, vagy ahová épp elutaztál nyaralni. Szép meglepetés lehet közeli hozzátartozóidnak, barátaidnak egy, a nyaraláson készült vászonkép kinyomtatva. Ha nem túlterhelt a nyomda, akár a címzett hamarabb is kézhez kaphatja, mint ahogy te visszaérkezel a nyaralásból.

A stílusválasztás és a kiszemelt jövőbeni vászonkép-tulajdonos kiválasztása után már csak a rendelés van hátra. Ehhez nincs más dolgod, mint a vászonkép weboldalán elindítani a képfeltöltést és megadni a paramétereket. 

 

Véglegesítés

 

A csapat megkapja az üzeneted, ezután manuálisan ellenőrzik a képminőséget, ha szükséges, javítják azt. Természetesen a folyamat minden egyes szakaszában kapcsolatban maradnak veled. Ha elkészültek a tervezéssel, nézőképeket fogsz kapni, ezekből kiválaszthatod a legjobban tetsző variációt. Választásoddal megerősítheted a megrendelésedet, majd ezután belekezdnek a gyártásba.

Általában ez pár napon belül elkészül, de mint minden üzlet, egyes ünnepek alatt túlterheltebbek lehetnek. 

A vászonképeknek köszönhetően a legszebb élményeid, kedvenc fotóid díszíthetik a körülötted lévő csupasz falakat. De ne felejtkezz meg a családodról és a barátaidról sem, hiszen ajándéknak is tökéletes. Az ő esetükben, ha nem vagy biztos a képválasztásban, akár egy vászonfotóra felhasználható ajándékutalvánnyal is meglepheted őket.

A vászonkép kiváló ajándék minden generációnak, bármilyen érdeklődési körrel. Egy személyes vagy szívhez közel álló témaválasztással nem lőhetsz mellé. A magadnak vagy ajándékba vásárolt vászonkép hosszú időre az otthonotokba költözik szívmelengető érzéssel együtt.