Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.28

Villanybojler szállítás - megéri-e a saját autóban?

A villanybojler sok esetben ideális választás lehet, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a tény, hogy ez a fajta melegítő készülék egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Miután sikerült kiválasztani a megfelelő méretű és teljesítményű modellt, akkor már csak az okozhat dilemmát, hogy a bojler hogyan jusson el a házba?

 

villanybojler-javitas.jpg

 

Ilyenkor rendkívül változatos lehetőségek merülnek fel, van, aki például ragaszkodik ahhoz, hogy az újonnan megvásárolt villanybojlert saját járművével szállítsa el a célállomásra, míg mások inkább az autóbérlés mellett döntenek, azt gondolva, – ki tudja, miért - hogy ezzel időt és energiát spórolnak. Az igazság azonban az, hogy a legegyszerűbb megoldás az, ha maga a szerelő viszi házhoz a villanybojlert, hiszen így ott helyben be tudja üzemelni a készüléket. Ezzel szemben mi történik, ha az ügyfelek saját vagy bérelt autóval gondoskodnak a szállításról?

 

Mivel a bojler egy mindennapos használati cikknek minősül, és a hiánya nagymértékben le tudja rontani az életvitel minőséget, ezért a házigazdák szinte biztos, hogy megpróbálkoznak a készülék felszerelésével. Persze érthető, ha azt szeretnék, hogy a meleg víz ismét rendelkezésre álljon a házban, de ezek a próbálkozások az esetek döntő többségében kudarcba fulladnak, sőt, extrém esetekben maga a készülék is károsodik, amiért sem a gyártó, sem pedig a forgalmazó nem fog garanciát vállalni.

 

Miért is tenné, ha igény esetén, szakemberekkel gondoskodik arról, hogy a villanybojler a helyére kerüljön, és az előírásoknak megfelelően legyen üzembe helyezve? Arra a kérdésre tehát, hogy megéri-e saját autóban hazavinni a bojlert, majd pedig nekiugrani a felszerelésének, egyértelműen az a válasz, hogy nem! A szállítást és a felszerelést is olyan szakmabelire kell bízni, aki érti a dolgát, és pontosan tudja, mit csinál. Amennyiben szeretne villanybojlert vásárolni, és igénye van a szakszerű szolgáltatásokra, akkor hívja a 06 20 398 7569-es telefonszámot, hogy fel tudja venni a kapcsolatot egy szakavatott személlyel, aki mindenben segítséget nyújt.