Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.08.26

Védekezzünk a szúnyogok ellen

Az utóbbi időben Magyarországon is megtelepedtek a koreai és más távoli országokban jelenlévő különböző szúnyogfajok, amelyek veszélyes vírusokat hordoznak. Sajnos a korábban nem tapasztalt mennyiségű szívférgesség és bőrférgesség rohamosan terjed a szúnyogoknak köszönhetően, főleg kutyákra veszélyes, de a bőrférgesség emberre is terjed, évente 5-10 esetben.


Többféle betegség is előfordul, ezért fontos, hogy szúnyogcsípés ellen védekezzünk megfelelően. A kellemetlenül viszkető és égető érzés mellett jusson eszünkbe, hogy vírusok is jelen lehetnek ezekben a rovarokban, amely akár egy csípés után is elterjedhet. Nem elhanyagolható tehát, hogy mi kerül bőrünkre, így a legjobb, ha természetes összetevőkkel védekezünk ellenük.

 

aromax-szunyog-es-kullancsriaszto.jpg


Az Aromax Szúnyog- és kullancsriasztó pumpás areoszol nyújthat megoldást a problémára, amely természetes növényi eredetű hatóanyagot tartalmazó rovarriasztó szer, kullancsok és szúnyogok távoltartására lett kifejlesztve. Hét órán keresztül fejti ki hatását bőrünkön, a készítmény hatóanyaga a citriodiol, a Citromos eukaliptuszolaj kivonata, ami segít a rovarok távoltartásában. Praktikus, kis helyet foglal el a táskában, így bármikor magunkkal vihetjük szükség esetén. Legyünk elővigyázatosak és lépjünk fel mihamarabb a szúnyogcsípések ellen!


Az amerikai és nyugat-európai mintára már a 90-es évek elején kezdődött el hazánkban is az aromaterápia bevezetése, amely egyre népszerűbb világszerte. Az Aromax Zrt. ennek bevezetésében és megismertetésében kiemelkedő szerepet játszott és játszik a mai napig is. Mindenkori célja volt a magas minőségi követelményeknek való megfelelés. Szorgalmazta a  különböző zsíros olajok, illóolajok, aromaterápiás kozmetikumok, levegőillatosítók gyártását.

 

Különböző fürdőolajok, natúrkozmetikumok és masszázsolajok szerepelnek a kínálatban, a fejlesztés célirányos így választék folyamatosan bővül. Folyamatosan kapcsolatot ápolnak a wellness-gyógyászati ágazatban dolgozó szakemberekkel, a vásárlók igényét megpróbálják szem előtt tartani, így az aromaterápiát széles körben hirdetik és népszerűsítik.