Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.05.05

Újszerű térbemutatás

Fontos a szállodák és az ingatlanpiac számára is, hogy a lehető legelőnyösebb arcukat láttassák az online médiában, hiszen ez növelheti a látogatottságot illetve az eladást. A legtöbb vendégre manapság az a jellemző, hogy az interneten foglal szállást, így az azt bemutató gyenge minőségű képek akár bevételkieséshez is vezethetnek. A foglalások számát a magas színvonalú képek növelik.

A fotóknak és a virtuális túráknak a lehető legtöbb és legkiterjedtebb információt kell közvetíteni a potenciális vendég felé. Szerencsére a leendő vendégeknek széles választási lehetőségeik vannak a szállodákat és panziókat illetően. A marketing érzékenységével és a művész egyéni látásmódjával a minőségi fényképezés az egyik leghatásosabb értékesítési eszköz, számos előnnyel járhat és pozitív hatást kelt a szálloda kivetített képére.

 

nyaralas-ingatlan-foto.jpg

 

Az interaktív 360 fokos panorámák előnye, hogy a tér több irányába forgathatóak és böngészhetőek, a látogató mindent meg tud nézni, így olyan érzést kelt, mintha tényleg ott lenne közvetlen közelben a helyszínen.
A térbemutatási technika előnye, hogy a néző valós információt kaphat a szóban forgó helyekről, így reprezentatívan képes bemutatni azt, ez akár növelheti is a marketing eszközét a vállalkozásnak.

A megrendelők többsége szállodák, apartmanláncok éttermek, edzőtermek, vendéglátó egységek és olyan vállalkozások, illetve akik számára fontos az egyedi vizuális megjelenés az online médiában.  A virtuális túrák felhasználási területe így eléggé széles. A fotókkal a belső terek legjobb arcát emelik ki, így könnyedén növelhető a potenciális foglalások és érdeklődők száma. Ezzel az ingatlanok eladása, apartmanok kiadása is elősegíthető. Az apartmanláncok Magyarországon megértették, hogy a fotók előnyös megjelenése jelentős szerepet játszik a foglalásaik számában, így versenyelőnyhöz jut a konkurenciával szemben.

Fontos, hogy a szállodák és apartmanok a lehető legelőnyösebb arcukat mutassák az online médiában. Az első benyomás az oldalak látogatásánál így rendkívül fontos. A művész szemével és a marketing érzékenységével lehet igazán hatást elérni, így magas minőségű vizuális anyag jelenik meg az oldalakon, amely előny lehet a szállodák kivetített képére is.