Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.12.16

Új fejlesztés a hír-és tudásmegosztás terén

Speciális új hír- és tudásmegosztó belső információs rendszert hozott létre a Filter és az Almotive. Azt a célt kívánják elérni, hogy egy innovatív hírszűrő platformot működtessenek egy vállalati felületen.

 

Az Almotive egy olyan fejlesztő vállalat, melynek fő profilja az önvezető autók kialakítása, fejlesztése. 2017 nyarán elsőnek kapott engedélyt arra, hogy éles forgalomban tesztelje fejlesztéseit. Nemzetközi viszonylatban is elismert cég, mely partnerei között tudhatja a Volvo csoportot, a SAIC és a PSA csoportokat is. Az Almotive cégcsoport azon dolgozik, hogy a mesterséges intelligencia rohamtempóban fejlődjön, hogy az autók önvezető rendszere minél megfelelőbben működjön.

 

onvezeto-auto-budapest.jpg

 

Ahhoz, hogy felvegyék a versenyt a többi, hasonló vállalattal, hogy innovációk terén is versenyben maradjanak, a vállalat biztosítja kollégáinak, hogy mindig könnyedén hozzáférjenek a legfrissebb legfrissebb szakmai tartalmakhoz .

 

Ehhez az Almotive szoftverfejlesztő cégnek tervezett a Filter egy tudásközpontú és hír alapú információs belső rendszert , ahol a cég munkatársai a vállalati belső webes felületükön érhetik el a legfontosabb szakmai, üzleti és iparági híreket. A megjelenési és működési formája a Filter hivatalos oldalára emlékeztet, hiszen az ő algoritmusukat és megoldásukat fejlesztették tovább az Almotive dolgozói számára, ami egyúttal nagyon költséghatékony megoldást is eredményezett.

 

A hírekhez hozzá is lehet szólni, amivel véget érnek a belső levelezőrendszeren folytatott véleménycserék. Így a Filter által kialakított felületen írhatja le mindenki, mi a véleménye az adott hírről. Az Almotive folyamatosan gondoskodhat arról, hogy a munkatársak tudását naprakészen tartsa, áttekinthető rendszerbe foglalja a szakmai híreket, akár a nemzetközi híranyagból is!

 

Az újonnan kialakított felület rendszere lehetővé teszi azt is, hogy az adott tartalom - mely lehet egy külföldi forrásból származó szakmai hír, vagy akár a cég saját cikke - a vállalat publikus weboldalára is kikerülhetnek, amennyiben a vezető szerkesztő úgy dönt, ezzel is könnyedén gondoskodva annak folyamatos frissen tartásáról.

 

Tehát a Filter rendszerén működik az Almotive belső rendszerű felülete. Csak a Filter, több mint 200 témában kínálja napi szinten a cikkeket, melyeket az internetes weboldalakról gyűjt össze. Rendszerbe szedi, hogy a felhasználók ezekből választhassák ki, amik számukra érdekesek, esetleg szakmájukból kifolyólag releváns tartalommal bírnak.

 

A Filter portálja egyedi fejlesztésű hírgyűjtő szoftver, amely egy egyedi kialakítású webes megjelenési felületen adja ki a számtalan témában íródott cikkeket. Pontosabban, azok címét és/vagy egy rövid bevezetőjét, amire az olvasók rákattintva landolnak azon a portálon, ahol a cikk íródott. A hírgyűjtő szoftver egyik specialitása, hogy a híreket időrendi sorrendben jeleníti meg, úgy, hogy az érvek és ellenérvek is helyet kapnak egymás mellett, vagyis talán ez az egyetlen hazai médium, ahol nem egyoldalúak a hírek és a tájékoztatás.