Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.10.30

Tudta, hogy a Massey Ferguson egy igazi mindenes?

A Massey Harris of Canada és a Ferguson Company egybeolvadásával 1953-ban alakult meg a Massey Ferguson vállalat az Egyesült Államokbeli Ontarioban. Kezdetekben Massey-Harris-Ferguson néven, amelyet csak 1958-ban váltottak át a ma is ismert világmárka névre.

Az ír és kanadai gyökerekkel rendelkező vállalat már a kezdetektől sikeres és világszerte elismert gépgyártó volt, amely nagy mértékben hozzájárult a mezőgazdasági gépek technikai fejlődéséhez. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően a Massey Ferguson márkanév sok esetben egybeforrt a mai, modern traktorokkal.

Márkajelük is egy ilyen innovatív megoldási elemet tartalmaz, hiszen a saját fejlesztésük a ma már előszeretettel alkalmazott, hárompontos emelőmű. Büszkeségük a világ első szériában gyártott önjáró kombájnja, amely örökségét és tradícióját a márkanév a mai napig hűen őrzi.

 

massey-ferguson-traktor.jpg

 

A Massey Ferguson traktorok Franciaországból származnak!

 

Talán sokan nem is tudják, hogy 1994-ben a márkanevet megvásárolta az AGCO cégcsoport, amely azóta is büszke tulajdonosa a Massey Ferguson márkának. Az Amerikai Egyesült Államokbeli cég traktorait azonban Európában, pontosabban Beauvais-ban gyártják Franciaországban, még a kombájnokat és a bálázókat Olaszországban készítik. A vállalat szemenként vető gépeit azonban az amerikai White gyár készíti a mai napig.

A Massey Ferhuson márkanév tehát igen sokoldalú és a mezőgazdaság számos területén érdemelte ki a prémium minősítést. Jó teljesítmény, tökéletes komfort és kompromisszumot nem tűrő megoldások jellemzik a traktorokat, kombájnokat és más eszközeiket is egyaránt. Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően a szektorban kiemelkedő teljesítményű motort és hajtóművet alkottak meg, amelyek hűen szolgálják a gazdák sokrétű igényeit.

 

Minden beszerezhető az internetről is, ami Massey Ferguson!

 

A méltán híres mezőgazdasági jármű és eszköz márka megtalálható a Mascus.hu portálon is, ahol különböző kategóriákba sorolva találhatjuk meg a legnépszerűbb modelleket, alkatrészeket és felszereléseket másodkézből.

A használt Massey Ferguson traktorok mellett azonban szálastakarmánygépek, szecskázók, talajművelő gépek, kombájnok, állattenyésztési gépek, burgonyagépek, permetezőgépek, rakodók, kotrók, termény feldolgozók, vető és ültető gépek is megtalálhatóak ezen a népszerű oldalon. A több ezer Massey Ferguson hirdetés a világ minden tájáról származik, így Európán kívül Amerikából, Ázsiából, Afrikából és még Ausztráliából is.

 

Használt Massey Ferguson traktorok, a legjobb áron!

 

A használt MF traktorok online piacának vezető helyén, a mascus.hu portálon megjelennek olyan népszerű modellek is mint a 6480, a 135, a 7718, a 6455 és a 6290. A több mint 1500 darab használt Massey Ferguson traktor között pedig biztosan mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt.

A hirdetések között ugyanis a pár tízezer forintos alkatrésztől kezdve, a néhány százezer forintos traktorokon át, a sok tíz milliós tételig minden -féle árkategóriában találhatunk minőségi és megbízható használt traktorokat. Ezeket a mezőgazdasági járműveket pedig nem csak Magyarországról, hanem Dániából, Németországból, Svédországból és Norvégiából is megvásárolhatjuk, csupán néhány kattintással.