Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.02.10

Tökéletes kép egy kellemes légkör megteremtésében

Életünkben a legfontosabb a tökéletes harmónia és egyensúly folyamatos törekvése a körülötte levő férfi saját cselekedeteit hozta létre. Falfestmények és egyéb segédelemek a belső térben a bájt segít abban, hogy ezt az energiát a megfelelő irányba vezesse.

 

falikepek.jpg

 

A festmények harmonizálják a teret

 

A harmonikus belső térben mindegyik szemmel keveredik és izgatja a színeket: a színeket, a bútorokat, a textileket és az egyenletes dobja a kanapén. Bármilyen kis dolog viszont pontosan ellenkező hatást és kényelmetlenséget okozhat. rossz világítás, repedés a mennyezetben és sok más dolog.

Gyakran előfordul, hogy a szobába nézve minden rendben van, de valami még mindig valami hiányzik. Ebben az esetben a festményeket, képeket és eredeti keretüket részesítjük előnyben.

A modern faliképek a tér harmonizálására használják. Legyen óvatos, de változtassa meg a házát az életed nem lehet. Ehhez egy kicsit hozzá kell járulnia. Csak néhányat adhatunk jó ajánlásokat.

 

A megfelelően elhelyezett kép kiküszöböli a stresszt

 

A kép színsémája és hangulata maga is segít megváltoztatni a pszicho-fiziológiai állapotot. Az ember pozitív képalkotása is pozitív energiát hoz létre benne. És ez az alapja a jónak a ház helyzete, ahol úgy döntött, hogy a vászonképek a képernyőre helyezi.

Az ilyen dekoratív elemeket bölcsen és csak a tér egyensúlyának elérése érdekében kell használni. Ezért, hogy a képed jól nézzen ki a szemed számára, nem árt megismerni azokat az általános ajánlásokat, amelyek alapján kiválasztod őket.

 

- Jobb elutasítani a negatív érzelmeket, kényelmetlenséget, ellenségességet, szorongást okozó képeket vagy depresszió, amelyek különösen sötét színek.

- Nem ajánlott olyan képeket használni, amelyek érthetetlenek, például hieroglifák, amit nem is tudsz.

- Nem célszerű díszíteni a falakat különböző témákkal és különböenergiaüzenetekkel rendelkező képekkel, mert keverjük össze és zavarjuk a pozitív energia áramlását.

- Minden szobának saját funkcionális célja, geometriája, stílusos és színes ötlete van. mert minden szoba illeszkedik egy másik képhez.

Természetesen a kívánt eredmény elérése érdekében nem szükséges a fentieket észlelni javaslatok szigorú szabályokként, és azokhoz való ragaszkodás. Sokkal fontosabb megjegyezni, hogy a fő forrás a pozitív energia egyedül van, és a képek, valamint más dekoratív elemek csak segítőkészek béke és kellemes légkör elérése az otthonában.