Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.12.01

Toborzóirodákat nyit a Spar

Toborzóirodát nyitott a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. Budapesten; az áruházlánc - amely országszerte több száz dolgozót akar felvenni - azért döntött a kitelepülés mellett, hogy közvetlenül és hatékonyan érje el a potenciális munkavállalókat - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

 

letenye-spar.jpg

 

A közlemény idézi Maczelka Márkot, a Spar kommunikációs vezetőjét, aki elmondta, hogy az irodát tesztjelleggel nyitották, amennyiben beválik, a későbbiekben országszerte tervezik hasonlók indítását. Hozzátette, hogy a cég hosszú távon tervez Magyarországon, folyamatosak az üzletnyitások és a fejlesztések, ezért szükségünk volt, van és lesz is a megbízható, motivált munkatársakra.
A Nyugati téri áruházban található toborzóirodában két HR-szakértő várja az érdeklődőket, akik a munkát az állásinterjú és a konkrét jelentkezés előtt minden, munkával kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak. Jelentkezni is lehet az egyes pozíciókra, és akár interjúidőpont egyeztetésére is lehetőség van.
A közlemény szerint a jelenleg 13 ezer embert foglalkoztató Spar folyamatosan keres eladókat, pénztárosokat, árufeltöltőket, konyhai kisegítőket, szakácsokat, henteseket, részleg- és osztályvezetőket Budapest egész területére. A cég nemre, korra és végzettségre való tekintet nélkül várja a fővárosi vagy a vonzáskörzetben élő, akár pályakezdő érdeklődők jelentkezését a toborzóirodánál.
A kereskedelemben tapasztalható munkaerőhiányra az elmúlt hónapokban több szervezet, így az Országos Kereskedelmi Szövetség, a Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség és a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete is felhívta a figyelmet. MTI