Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.07.10

Több mint negyvenen sérültek meg két balesetben

Több mint negyvenen sérültek meg hétfő kora reggel két Pest megyei balesetben. Az Országos Mentőszolgálat szolgálatvezetője az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában azt mondta: több életveszélyes és súlyos sérült is van.
Golopencza Pál felidézte: csaknem egy időben történt a két baleset. Az M3-as autópályán buszbalesetben 22-en sérültek meg, egyikük életveszélyesen, négyen-öten pedig súlyosan. A sérülteket Budapestre, a Honvédkórházba és a baleseti intézetbe vitték.

 

m3-buszbaleset-2017.jpg

(Az úttestről lesodródott, összetört autóbusz az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél, Bag közelében 2017. július 10-én. A balesetben 22-en sérültek meg, egyikük életveszélyesen, négyen-öten pedig súlyosan. MTI Fotó: Máthé Zoltán)

 

A másik, a 441-es úton történt baleset sérültjei közül is egy ember állapota életveszélyes, és négy-öt a súlyos sérült. Onnan a fővárosba és vidéki kórházakba is vittek embereket - fejtette ki.
Az Útinform oldala szerint az M3-as autópályán Budapest felé Bag térségében a 41-es kilométernél történt autóbusz-baleset miatt a forgalmat Hatvannál az 55-ös kilométernél a csomópontban kiterelik, jelentős a torlódás a térségben.
A 441-es úton, Nagykőrös és Kecskemét között a 21-es kilométernél három jármű ütközött össze. Ott továbbra is teljes az útzár, kerülni Kocsér és Lajosmizse felé érdemes - írták. MTI