Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.09.09

Több ezer terroristát csempészett be Európába a menekültekkel az ISIS

Az Iszlám Állam (IS) egyik ügynöke elárulta, hogy a menekülthullámmal eddig minimum 4000 dzsihádistát juttattak be Európa különböző országaiba – írja a Daily Express.

 

isis-europa.jpg

 

Aki eddig erre a fenyegetésre figyelmeztetett, - voltak köztük jócskán magyar és külföldi biztonságpolitikai szakértők -  azokat vagy nem vették komolyan vagy pedig a sajtó elhallgatta azt a nyilvánvaló tényt, hogy az ISIS le akarja rohanni Európát.

A Buzzfeednek névtelenül nyilatkozó terrorista elmondta, hogy jelenleg egy titkos akció zajlik, majd vészjóslóan hozzátette: "Várják csak ki a végét!"

Az akciót embercsempészek segítségével bonyolították le, a terroristák aztán szépen elvegyültek a menekültek között.

Tehették, hiszen a menekültek szinte mindegyike okmányok nélkül érkezett az összes országba.

A dzsihádista azt mondta gúnyosan: az Iszlám Állam a nyugati társadalmak eddig tanúsított naivitására és nagyvonalúságára alapozza a következő akciókat is.

(Érdekes adat, hogy a Magyarországra érkező több mint 170 ezer menekült 80 százaléka szíriainak vallotta magát és többségük január 1-én született. A szerk.)

Az a cél, mondta az ISIS ügynöke, hogy az egész világ egy nagy kalifátussá változzon és ezt el is fogják érni, mert ez Allah rendelése - írta a terrorista ügynököt idézve a Daily Express.