Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.04.13

Tetőablak árnyékolók garanciával

Ha kicsit jobban megfigyeljük a házak kialakítását, láthatjuk, hogy sok esetben tetőablakkal rendelkeznek az épületek. Ez esetben kicsit nagyobb körültekintést igényel, hogy milyen termékeket használunk az ablakok leárnyékolására, a hagyományos megoldások ugyanis nem jöhetnek szóba.

 

Nagyon fontos, hogy megfontoltak legyünk és hosszú távú megoldásban gondolkodjunk a tökéletes végeredmény elérése érdekében. A garanciával megvásárolható tetőablak árnyékolók mindenkinek ideális választásnak bizonyulnak, akik fontosnak tartják a minőséget és a magasfokú időtállóságot 

 

 

tetoablak-arnyekolok.jpg


 

3 hét visszavásárlási garancia 


 

A magas minőségben készülő tetőablak árnyékolókhoz visszavásárlási garanciával lehet hozzájutni. Ez azt jelenti, hogy amennyiben nincs megelégedve a termék által nyújtott minőséggel, három héten belül, bármikor visszaküldhetjük őket a cégnek, a vételárat pedig visszakapjuk. Ennek a lehetőségnek köszönhetően kockázatvállalás nélkül juthatunk hozzá az árnyékoló rendszerekhez.

 

Érdemes olyan értékesítőtől vásárolni, aki közvetlenül árulja a termékeket, hiszen ez által a lehető legalacsonyabb árat tudja biztosítani a vásárlóknak. Amennyiben a Termotech tetőablak árnyékolók mellett tesszük le a voksunkat, akkor a három hét magában foglalja a felszerelést követő három hetes használati időt is. A garanciális vásárláshoz még az is hozzátartozik, hogy ha 1 éven belül bármilyen probléma felmerül a termékekkel, akkor a szolgáltató térítésmentesen javítja azokat.  


 

Magyar fejlesztésű termékek 


 

Sokan azt gondolják, hogy kiváló minőségű termékeket csak külföldi cégektől lehet vásárolni, ez azonban messze áll a valóságtól. A Termotech cég egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás, ami nem tartozik egyetlen külföldi cégcsoporthoz sem. Több mint 10 éve kezdett el tetőablak árnyékolók gyártásával foglalkozni és azóta is töretlen a fejlődése.

 

A szakemberek az évek alatt kifejlesztettek egy kifejezetten tetőablakokra szabott külső hővédő árnyékolót, illetve a kényelmes működtetését biztosító távirányítót. A termékek minden elemét, alkatrészét saját maguk gyártják ezzel, is garantálva a magas minőséget és az időtállóságot. Egyedi gyártástechnológiát fejlesztettek ki, aminek köszönhetően képesek olyan termékek előállítására, amik 100%-ban megfelelnek a vásárlói igényeknek. Más cégekkel szemben, a Termotech munkatársai igény esetén igazítják az alkatrészeket a tökéletes működés és rögzítés érdekében. Tetőablak csere esetén van lehetőség a rolók, árnyékolók tetszés szerinti átalakítására is, így nincs szükség új termék vásárlására.