Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.07.10

Tengerparti hangulatú ágyneműk – a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

tchibo-agynemu01.jpg

 

A pihentető alvás egyik legfontosabb kelléke a jó minőségű ágynemű, ebből pedig nincs hiány a Tchibo webáruház heti ajánlatában! Egy- és kétszemélyes verzióban is kapható mind a kétoldalas renforcé ágynemű, mind a kétoldalas mikroszálas ágynemű, amelyek oldalai eltérő mintával rendelkeznek. A puha, természetes tapintású anyagból készült mikroszálas szett gyorsan szárad és vasalást sem igényel, mintája pedig egyik oldalán fehér alapon szürke csíkos, másik oldalán pedig szürke alapon fehér színű, nagy tengerészmintával díszítve. A könnyű és sima, sűrű szövésű, tiszta pamutból készült renforcé összeállításnál az egyik oldal sötétkék, a másik pedig fehér alapon nyomott horgonymintás, emellett a szegélyen körben paszpólozás található. A könnyű le- és felhúzásról minden esetben cipzárak gondoskodnak, így a kényelmes darabok kezelése is kifejezetten könnyű!

 

tchibo-agynemu02.jpg

 

Nem csak otthonra találunk jó minőségű huzatokat: az utazáshoz készült ágyneműgarnitúra rendkívül kicsire összehajtható, így ideális társ akkor is, ha sok csomaggal indulunk útnak – ez a kis szett biztos nem fog sok helyet foglalni közöttük! A fehér alapon kék horgonymintás anyagból egy párna és egy steppelt paplan található meg a praktikus hordozótasakban. Ezek a darabok akár ágyneműhuzat nélkül is használhatók, hiszen egyszerűen tisztíthatók akár mosógépben is, így otthon, hirtelen érkező vendégek esetén is jó szolgálatot tehetnek majd, hiszen elég csupán elővenni őket, és kész is a vetett vendégágy!

 

tchibo-takaro01.jpg

 

A mintás multifunkcionális takaró az ágy leterítésére is alkalmas, de a kanapéra vagy fotelre dobva is új megjelenést adhat a helyiségnek, sőt, akár asztalterítőként is használhatjuk! A fehér alapon nyomott tengerészmintás darab nagy, 230x250 cm méretű, valamint biopamutból álló, különösen puha renforcé anyagból készült finom, sűrű szövéssel. Ez a takaró minden helyzetben ideális lesz arra, hogy új színt csempésszünk a lakásba!

 

tchibo-talka.jpg

 

A hálószoba mellett az étkező sem maradhat horgonyminták és tengerparti hangulatot megidéző kiegészítők nélkül! A tálka szett darabjai tökéletesek a reggeli müzli vagy levesek elfogyasztásához, amelyet a prégelt hatású, törésálló melaminból készült tálcán felszolgálva még tovább fokozhatjuk a nyári hangulatot! Az egyenként nagyjából 500 ml-es tálkák vitreous china üvegporcelán anyaga enyhén áttetsző, így önmagukban is különlegesen mutatnak, de a fehér alapjukon található kék színű, tengerész stílusú díszítés csak tovább fokozza a hatást! A tálca fehér alapján piros, kék és sárga nyomott akvarellminta látható, méghozzá halacskák formájában, így ez a 34 cm átmérőjű darab is biztosan egyedi kiegészítője lesz a nyári étkezéseknek!

 

tchibo-piknikkosar.jpg

 

Házon kívül is tökéletes terítékkel étkezhetünk a hűtőrekesszel is ellátott, 4 személyes piknikkosár segítségével! A natúr fűz színű kosárban megtalálunk mindent, amire szükségünk lehet: evőeszközöket, tányérokat, poharakat, szalvétákat, és egy dugóhúzós üvegnyitót is, ezeket pedig a biztonságos hordozás érdekében bőrhatású pántokkal lehet rögzíteni a kosár belsejében. Mindemellett a hűtőrekesz lehetőséget biztosít arra, hogy olyan ételeket vigyünk magunkkal a szabadba, amelyeknek szükségük van a folyamatos hűtésre ahhoz, hogy megőrizzék a frissességüket. Ezzel az erős hordozófüllel ellátott táskával pedig ez is biztosított, így bárhol kiélvezhetjük a finom falatokat!

 

tchibo-fonott-kosar.jpg

 

Natúr fűzfából készült a lépcsőre helyezhető fonott kosár is, amely egyszerre tárolóhely és dekoráció, hiszen nagyon jól mutat, miközben praktikus módon biztosít extra helyet a lépcsőn vagy más magasabb helyeken. Ezt az alján lévő derékszögű kialakítással képes megtenni, aminek köszönhetően stabilan áll meg a szintkülönbségeknél is. Emellett a könnyű hordozhatóság is adott, a rajta található rugalmas juta fül segítségével, hogy akkor is egyszerűen rakhassuk arrébb, ha épp tele van!

 

A teljes, állandó ágynemű kínálat mellett rengeteg további ötletet találunk a lakás minden helyiségébe, és a ruhatárunkba is, úgyhogy érdemes alaposan átnézni a lehetőségeket!