Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.01.21

Telefonszámot keres az online telefonszám tudakozó alapján?

A telefonszám tudakozó hatalmas segítséget nyújt rohanó világunkban. Minden bizonnyal kényelmes megoldásnak ígérkezik, ezért használják ma már egyre többen. Számunkra teljesen ismeretlen telefonszámokra is pillanatok alatt rá tudunk keresni, így a nem kívánt hívókat azonnal szűrni is tudjuk.
Ha lehetőségünk nyílik rá, akkor ezeket a számokat tiltassuk is le, hiszen ha már tudjuk, hogy mi semmit nem szeretnénk a hívótól akkor ez a legjobb megoldás.
Tudakozóból igen sok érhető el az interneten keresztül, de nem mindenhol teljes a szolgáltatás. A legjobb, ha olyan kereső tudakozó mellett tesszük le a voksunkat, ahol a legtöbb szolgáltatóra
rá lehet keresni, ezen felül természetesen a vezetések számokra is.

 

telefonszam-tudakozo.jpg

 

Milyen lehetőségeink vannak a keresésre a telefonszám tudakozónál?

A tudakozó oldalán többféle adat alapján is el lehet indítani a kereséseket a nap 24 órájában teljesen díjmentesen. Név, cím, irányítószám, telefonszám szerint bármikor tudunk keresni. A keresőben a közérdekű telefonszámok is elérhetők, sőt még külön kigyűjtésre is kerültek, hogy a megoldás azonnal kéznél legyen. Segélyhívók, fontosabb távközlési hívószámok, utazási információk telefonszámai is elérhetők a telefonszám tudakozó oldalán keresztül.
 
A feltöltött telefonkönyv folyamatosan bővül, így mindig érdemes ezt választani. Mindig figyeljünk oda, hogy a körzetszámot telefonszám alapján történő kereséskor helyesen írjuk be, hiszen ha nem így teszünk, akkor esetleg rossza adatot fogunk kapni, vagy a kereső azt jelzi, hogy nincsen ilyen előfizető.
Olyan eset is előfordulhat, hogy a hívószám tulajdonosának címére vagyunk kíváncsiak, hiszen az alapján is sok minden kiderülhet a hívóról, de az is lehetséges, hogy csak az érdekel bennünket melyik városból hívtak bennünket.

Teljesen mindegy hogy a fent felsorolt adatokból melyik áll rendelkezésünkre, mert a tudakozó tud segíteni a teljes elérhetőség felkutatásában. Minden nap érdemes az elérhetőséget kézközelben tartani vagy akár a könyvjelzőkbe is elmenteni, hiszen úton-útfélen szembesülhetünk azzal, hogy pár információra azonnal szükségünk van.
Mikor lehet nagyon nagy szükségünk a tudakozó segítségére?

Magán vagy akár üzleti ügyben is előfordulhat, hogy a kereső segítségére szorulunk. A telefonszám tudakozó mindig segít az ügyfelek felkutatásában, akiknek esetleg elvesztettük a telefonszámukat, vagy segít megkeresni egy üzletet, ahol vásárolni szeretnénk, és szeretnénk egy-két termékre rákérdezni. Ilyenkor már pár adat megadása után a kész információ a képernyőn lesz.

Otthonról, útközben is elindíthatjuk a kereséseket, amelyekhez csak internet kapcsolat, személyi számítógép, okostelefon szükséges. A mai rohanó világban senki sem szeret órákat a keresgélésekkel és kutatásokkal tölteni, így ezt a megoldást választva rengeteg szabadidőre is szert teszünk.

Mint már írtuk kellemetlen hívások esetén is segíthet, hiszen nagyon gyorsan beüthetjük a keresőbe az adott számot és máris láthatjuk, ha egy cégtől kerestek bennünket és feltételezhetően valamilyen reklámcéllal indították el a hívást. Ma már nagyon sok cég így próbál új vásárlókra, előfizetőkre szert tenni. Akiket ezek a hívások idegesítenek, azok most végre cselekedhetnek és megszabadulhatnak a kellemetlen hívásoktól.