Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.08.23

Társkereső tippek csak pécsieknek

Szeretnéd végre megtalálni azt a társat, akivel a kezdeti fellángolás után is valóban jól érezheted magad? Megelégelted az egyedüllétet, és többre vágysz a futó kapcsolatoknál? Ha ismerkedésről van szó, akkor manapság a szórakozóhelyek nem biztos, hogy a legjobb választásnak bizonyulnak, ugyanakkor számos olyan helyszín van, ahol valóban értékes ismeretségeket köthetsz. A fesztiválok, szabadtéri rendezvények, fürdők, vagy éppen állatkertek remek helyszínként szolgálják a kapcsolatteremtés lehetőségét.

 

pecs-tarskereses.jpg

 

A Cupydo által megkérdezett szakemberek szerint a társkereső oldalak is minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen az interneten keresztül sokkal többeket van lehetőség megismerni, mint egyébként. Ugyanakkor korántsem mindegy, hogy melyik párkereső oldalra esik választásod, ugyanis más és más céllal vannak jelen ezek a portálok a neten.

 

Szakadj el néha a világhálótól!


Az internetes társkereső oldalak nem véletlen kedveltek, ám ha sikerül olyan partnerre lelned, akivel meg van a kölcsönös szimpátia, akkor érdemes minél hamarabb összehozni egy személyes találkozót. Ha Pécsen, vagy annak környékén élsz, akkor erre számos remek helyszín áll rendelkezésre. Maga a város alapból olyan atmoszférát teremt egy randevúhoz, amelynél kellemesebbet nem is kívánhatnál. A Pécsi Bazilika, a Dzsámi környéke mindannyiunk számára ismerős képpel fogad, de az első közös városnéző séta során a muszlim síremlékeket is felkereshetitek.
Ha a történelmi és vallási látnivalók helyett inkább a kulináris élvezeteknek hódolnátok, akkor Pécs színvonalas éttermei, és a jobbnál-jobb borok teremtik majd meg a hangulatot egymás megismeréséhez. A finomságok után pezsgő éjszakai élet vár Pécsen, ahol egymást érik a szórakozóhelyek, de kulturális programokból sincs hiány, főként a nyári időszakban.

 

Fesztiválok és természet közeli élmények


A Cupydo.hu azt javasolja a pécsi társkereső fiataloknak, hogy a Rockmaraton, az Egyetemi Napok, az Országos Színház Találkozó, vagy a Szabadtéri Játékok programsorozatait semmiképpen ne hagyják ki, hiszen ezek a rendezvények kitűnő lehetőséget teremtenek az ismerkedésre, új barátságok kötésére, s akár a szerelem is rátalálhat azokra, akik nyitott szemmel járnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a zene szeretete, a kultúra iránti megszállott érdeklődés azonnal kötetlen kereteket teremt a kapcsolatteremtéshez, és talán még a kissé zárkózottabb számára is egyszerűbb az ilyen programok alkalmával az ismerkedés.
Ha a tömegrendezvények helyett a csendes kikapcsolódás hívei vagytok, akkor a felújított pécsi állatkertet javasoljuk, ahol hosszú, romantikus sétákat tehettek, és közben persze megismerhetitek az állatkert hol ámulatra méltó, hol kicsit vicces lakóit. Az állatkert és a természetes környezet egyébként első találkozás alkalmával is remek választásnak bizonyul, s ha nem is lesz mindent elsöprő szerelem a dologból, de egy új, kedves ismeretség lehetősége csak előnyödre válhat.

Pécs és környéke méltán tartozik hazánk legszebb idegenforgalmi régiói közé, hiszen történelmi és építészeti emlékei mellett festői környezetben fekszik, és ugyanakkor olyan kulturális értékeket képvisel, melyeket kevés hazai városunk. Párkereső oldalakon keresgélve érdemes lakóhely szerint szűrni a tagokat, és ha Pécsen, vagy annak környékén találtok egymásra valakivel, ne habozzatok, fedezzétek fel a város kínálta látnivalókat, szórakozási lehetőségeket, vagy kezdjétek az ismerkedést valamelyik helyi különlegességeket kínáló étteremben, egy finom bor társaságában!