Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.03

Targoncavezetői tanfolyam egyszerre több gépcsoportra is

Ideje munkát váltania, ha elégedetlen a jelenlegi állásával. Képezze tovább magát, hogy válogathasson a jól fizető lehetőségek közül! Amennyiben szeretne valamilyen komolyabb nagyvállalatnál elhelyezkedni, amelyik szállítmányozással, logisztikával vagy raktározással foglalkozik, akkor elegendő lehet egy targoncavezetői tanfolyam elvégzése, amelyet mindösszesen néhány hét alatt abszolválhat.

 

A képzésen az elméleti és a gyakorlati órákon egyaránt kötelező a részvétel. Most dönthet úgy, és jobban is jár egyébként, hogy egyszerre több gépcsoportra is levizsgázik, ugyanis többféle képesítéssel könnyebben tud munkát találni.

 

 

targoncavezeto-tanfolyam.jpg

 

 

A targoncavezetői tanfolyamra történő jelentkezés bizonyos kritériumokhoz kötött, aminek nem nehéz megfelelni. Egészségügyi alkalmasság, általános iskolai végzettség és betöltött 18. életév szükséges hozzá. Ha Budapesten kívüli településről érkezne a kurzusra, a Transzport Studium oktatóközpont kedvezményes szálláshelyeket biztosít Önnek.

 

Miután levizsgázott, a megszerzett tanúsítvánnyal számtalan céghez adhatja le jelentkezését és nemcsak Magyarországon, hanem az Európai Unió bármelyik államában is elfogadják az oklevelet. Abban az esetben, ha netalán találna valahol máshol hasonló feltételekkel meghirdetett targoncavezetői tanfolyamot, akkor hivatkozhat az árgaranciára, amelynek kihasználásával ugyanazon az áron vehet részt a kurzuson valamint további 5000 forintos kedvezményben is részesülhet. Amint az újonnan szerzett diplomájával megkezdi az álláskeresést, gyorsan szembesülhet azzal, hogy mennyire nagy a hiány van a szakmunkásokból.

 

A targoncavezetői tanfolyamon a választható gépcsoportok a vezetőüléses, a vezetőállásos illetve a gyalogkíséretű targonca. A többi munkakeresővel szemben akkor tehet szert nagyobb versenyelőnyre, ha mindegyikre egyszerre levizsgázik. Nincs nagy árkülönbség, ezért megéri befizetnie a minimális plusz költséget. Az előadások és a gyakorlatok is tömbösített formában zajlanak. A házi modulzáró vizsga teljesítése után rakható le az OKJ szakmai vizsga, amelyet végül a hatósági gyakorlati vizsga követ.