Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.06

Szuper táborok kiskamaszoknak

Amíg gyermekünk még kicsi, általában viszonylag könnyű számára tábort választanunk. Ahogy azonban cseperedik, és eléri a 14-15 évet, ez egyre nehezebbnek tűnhet. Kétségbeesni azonban ekkor sem kell, hiszen formálódó kiskamaszunk számára is rengeteg lehetőség van kellemesen tölteni a nyarat.

 

nyari-tabor.jpg

 

Kisgyerekünknek a legtöbb esetben még könnyen választjuk ki a megfelelő tábort: ha szeret színezni, festeni, irány a rajztábor, ha pedig örökmozgó, esetleg még a ritmusérzéke is jó, akkor kiváló döntés bármilyen sporttábor vagy tánctábor.

Ahogy azonban nő a gyerek, egyre több szempontot kell figyelembe venni, amikor felmerül a kérdés, hogy hol és mivel töltse a szünidőt. Ráadásul már ő maga is határozottan beleszól a választásba, emellett kritikai érzéke is egyre fejlettebb. És persze ott van még a barátok kérdése: ebben a korban egyértelmű, hogy haverok nélkül nincs nyár!

Ám ha minden szempontot és kiskamaszunk kívánságait is fegyelme vesszük, igazán jól fog telni a vakáció – mindenkinek. Szemezgessünk hát bátran a kínálatból!