Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.05.31

Szerszámkészlet többféle kivitelben

Vannak, akik az évek során szép lassan egy egészen nagy szerszámgyűjteményt alakítanak ki úgy, hogy egyenként beszerzik azokat az eszközöket, amelyekre éppen szükség van az aktuális munkához. Mások inkább egy többdarabos szerszámkészlet mellett döntenek. Az utóbbi megoldás miden bizonnyal sokkal gyorsabb és több szempontból gazdaságosabb is, mint egyenként rendelni a szerszámokat a barkácsáruházakból.

 

szerszamkeszlet.jpg

 

A szerszamkell.hu kiváló szerszámkészleteket kínál, amelyek között 542 darabos is található. A racsnis dugókulcsoktól elkezdve, a különféle kombinált fogókon keresztül a bit és fúrószár szettekig, minden megtalálható, akár egyetlen szerszámkészleten belül. A mobilitás szempontjából is előnyösnek számít ez a kialakítás, mivel egy strapabíró bőrönd szolgál a szerszámok tárolására, amiben mindennek megvan a maga helye, ezért még a keresgéléssel sem kell vesztegetni az időt munka közben.

Egy komoly szerszámkészlet megrendelése értelemszerűen nagyobb kiadásnak számít, viszont erre csak egyszer van szükség, hiszen olyan gyártóktól hemzseg a szerszamkell.hu kínálata, mint a japán YATO, a német Mannesmann, de természetesen megtalálhatóak az amerikai Stanley termékek is.

A kínálat nemzetközi szinten is elég változatosnak nevezhető, ezért nagy eséllyel mindenki meg fogja találni azt a szerszámkészletet, amire szüksége lesz. Fontos kiemelni, hogy ezek a termékek a hobbi felhasználás mellett megállják a helyüket az olyan munkák során is, ahol professzionális eszközökre van szükség. Egy szerszámkészlet az autóban is könnyűszerrel elfér és sok esetben jó hasznát lehet venni, ha váratlanul lerobbannánk az úton.

 


loading...