Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szellemek Magyarországon! Itt élnek közöttünk?

szellem-1.jpg

 

Érdekes témát dobott fel sok évvel ezelőtt egy magyar weboldal.

A szellemekről kommentáltak valós dolgokat magyar fiatalok. És nagyon félnek tőlük.

Ez csak az első rész.

Hogy vannak vagy nincsenek szellemek, azt nem tudjuk, de kezdjük sorozatunkat egy magyar kommenttel:

"Sziasztok.
Mióta az eszemet tudom kísértenek a szellemek. Most 20 éves létemre se tudtam velük kommunikálni, sőt sikítva, remegve rohanok be az élettársam mellé, aki teljesen értetlenül áll a dolgok előtt. Sokat gondolkodtam, hogy beszélgetnem kéne velük, de amikor hozzám szólnak mindig egyedül vagyok, sötét van és olyan halálfélelem jön rám, hogy elborul az agyam. Mióta összeköltöztünk már sötétben alszok..de 19évig villany mellett mertem csak.
Az elmúlt két alkalommal:
3 nappal ezelőtt mentem hajnali 4kor a keletibe egyik barátomért aki külföldről érkezett. És mikor az ajtóhoz léptem és megfogtam a kilincset ezek a szavak hangzottak el: Ki van ott? Mit akar?(félt tőlem, megriadt férfi hang)
Egy olyan megdöbbentő érzés, gondolat fogott el, hogy én betörtem valakinek a házába. Pontosabban valakiknek, mert éreztem, hogy többen vannak, talán hárman. Sikítva menekültem a párom mellé..
Mikor beköltöztünk a folyosón láttam egy fiatal lányt aki guggolva, a térdére hajtott fejjel sírt a sarokban (körfolyosó). Mikor bementem a lakásba és mondtam az egyik barátunknak(aki a költözésbe segített), hogy kimegyek a lányhoz és megkérdezem segíthetek e és hogy van e nála zsebkendő, mert az enyém valamelyik dobozban található, azt mondta hogy nem tudja miről beszélek, mert ott nincs és nem volt senki. Neki azt mondtam, hogy csak a fáradtságtól beszélek össze vissza. Ez csak az elmúlt napokban történt. Rengetek történetem van..kicsi korom óta őrzöm őket. De tegnap elmentem egy hölgyhöz aki levédett engem. Egy energia gömböt tett körém, és állítja hogy vége lesz ennek és nem fogok félelemben "élni".