Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.03.28

Professzionális szolgáltatás Pécsen

Professzionális és diszkrét magán egészségügyi szolgáltatásokat nyújt a TravelForDent magánklinika 2011 óta.
Tágas parkolók és kényelmes várótermek állnak a betegek rendelkezésére, de a szakmai csapat igényeit is figyelembe veszik. A sebészeti osztállyal működik együtt a régió egyetlen magán fogorvosi szolgáltatása, a TravelForDent magánklinika, ahol teljes érzéstelenítéssel történnek a beavatkozások.

pecs-travelfordent-maganklinika.jpg

Hét kétágyas, két exkluzív egyágyas szoba, nyolc járóbeteg-osztály, két fogászati műtéti szoba várja az érdeklődőket magánklinikán. Két jól felszerelt fogorvosi rendelő és modern panoráma röntgengép biztosítja a korszerű kiszolgálást és a kiváló minőséget. Egyedülállóan Magyarországon, Pécsen a legmodernebb üveg-és betonszerkezet nyújt páratlan környezetet és hangulatot a betegek kezelése során a legnagyobb odafigyeléssel és tiszteletben a páciensek részére.


50 orvos és vezető szakértő együttműködésével valósul meg mindez, akik emellett a legmodernebb orvosi technológiák kutatásával is foglalkoznak, abszolút az élvonalban járnak. A magasan képzett fogtechnikusok és a laborban dolgozó kollégák a lehető legpontosabb munkát végzik, az egyedi igények figyelembe vételével. Az elegendő múlttal és tapasztalattal rendelkező, illetve a modern és korszerű technológiával ellátott laboratórium a legmagasabb esztétikai igényeket szolgálva a kollégák szakértelmének kihasználásával az érdeklődők rendelkezésére állnak.

A szolgáltatások kiterjednek a fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák, az inlay (arany, aranykerámia, polyglass), hidak, cirkónium furnérok egészen 14 elemig, implantált koronák, fém furnérok, teljes és részleges fogsorok, arany-teleszkópos munkákra, CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezésre, fogfehérítés és a hetven-szeres számítógépes nagyító mikroszkópos szolgáltatásokra egyaránt.

A szolgáltatások során a legmagasabb minőséget garantálják a legjobb áron. Minden szükséges folyamat megvalósul a fogtechnikai laboratóriumban, természetesen a legmodernebb technológiák igénybe vételével. A teljes minőség-ellenőrzés is garantált a munkafolyamat során a versenyképes árak mellett.

Lehetősége van már meglévő árú szolgáltatásunkat is választani, vagy előre megtervezett ajánlataik közül is válogathat. Egyedi, testreszabott megoldásokat is igényelhet, amelyek kényelmesek és személyre szabottak. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan vegye fel velük a kapcsolatot, készséggel állnak rendelkezésére abban az esetben is, ha ajánlatot szeretne kérni!

 


loading...