Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.02.24

Pfiffer Bútor- Természet az otthonunkban

A szépség és a minőség sosem megy ki a divatból. Már több mint negyed évszázada képviseljük a minőségi és időtálló bútorgyártást Magyarországon. Fontos számunkra, hogy kiváló minőségű magyar tömörfából és szakképzett magyar munkavállalóink, gondos keze munkájával készülnek termékeink. 

 

szekreny-lakberendezes.jpg

 

Minden egyes fának, mely kezünk alatt újjáéled, saját története volt, így minden bútorunk egyedi és megismételhetetlen mintázatot kap. Ezek az értékes tömörfából készült bútorok generációkat szolgálnak ki. (Bútorbolt Budapest)

 

Hitvallásunk, hogy megismertessük a mostani generációkkal is, hogy bútor és bútor között mekkora különbség van, és hogy miért érdemes befektetni bútorainkba, melyek előnyeit hosszútávon tapasztalhatják meg. Lehet, hogy elsőre drágábbnak tűnik, de míg a furnér bútorokat lecseréljük, mert kiszakad, vagy nem bírja a költöztetést és a többszöri áthelyezést, addig bútoraink többszöri költözés után is, hosszú távú társsá válik otthonában.

 

Bútorainkkal a természetet csempészheti be otthonába. Mi itt Móron széles termék választékkal várjuk érdeklődését! Klasszikus és modern bútoraink közül biztosan Ön is megtalálja azt, mely maximálisan megfelel az elvárásainak.  Magas minőség, megbízható és szavahihető magyar gyártótól, két év gyártói garanciával! Legyen az Ön otthonában is érték a Pfiffer Bútor!