Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.04.16

Parkolás a repülőtéren – megfizethető alternatíva

Ha kocsival menne Ferihegyig és elkerülné az utazás előtti kényelmetlenséget, elkerülheti a plusz költségeket és az autójával kapcsolatos kellemetlenségeket. Szinte folyamatosan adott a lehetőség, hogy kedvező áron vásároljunk repülőjegyeket, az útiköltség kalkulálásakor azonban a reptérig vezető útra is gondolni kell.

 

repteri-parkolas.jpg

 

A késő este, vagy hajnalban érkező járatokhoz a Budapesten élők is csak körülményes úton érik el, a vidékiek esetében még nehezebb a helyzet, az éjszakai járatokra való várakozás akár órákba is kerülhet, ezzel megnövelve az utazás időtartamát. Budapest városhatárán elhelyezkedő kerületekből az oda-vissza taxizás Ferihegyig sokkal több anyagi ráfordítást követel, mint a 2-3 héten keresztül őrzött teremgarázsban hagyja autóját. Ha a taxizással járó költségeket el szeretnénk kerülni, érdemes autóba ülni és útnak indulni. Reptéri parkoláskor figyelembe kell venni az árat, a kényelmet és nem utolsó sorban a biztonságot. Hogy kinek melyik szempont a legfontosabb, egyéni mérleg kérdése.


Ha autónkat néhány kilométerre a reptértől hagyjuk egy helyen, teljesen ingyenes a megoldás. A döntés viszont több szempontból rizikós, hiszen teljesen bizonytalan, hogy mennyi idő alatt találunk megfelelő parkolóhelyet, buszoznunk kell, hogy elérjük. A kocsi az időjárás viszontagságainak viszont folytonosan ki van téve, a lopás veszélye is fennáll. Nyaralásunk alatt így biztosan aggódunk autónk biztonsága miatt, így előfordulhat, hogy akár többszörös díjat is fizethetünk azért, mert a parkolási díjon próbáltunk meg spórolni.

A reptéren parkolni közvetlenül idő szempontjából kedvezőbb, leginkább akkor, ha közvetlenül a terminál melletti parkolóban tudjuk elhelyezni autónkat. Ha messzebb parkolunk, úgy tíz percet körülbelül sétálni kell. Így ha megfelelő és pénzt kímélő megoldást keresünk, ez sem tűnik feltétlenül jó választásnak. A környékbeli fizetős szolgáltatások igénybevétele a legkedvezőbb ár-érték arányban. A helyfoglalás egyszerű és gyors, melyet akár online, akár telefonon is igénybe vehetünk.

Igényeinknek megfelelő szolgáltatást választhatunk könnyedén és gyorsan Parkoló Plázában, ha autónkat teremgarázsban vagy éppen szabadtéri parkolóban kívánjuk hagyni. Kamerás megfigyelés, elkerített terület a nap 24 órájában járőrszolgálat felel a teljes biztonságért. Magas színvonalú szolgáltatás, biztonságos parkolási lehetőség egy helyen. A reptéri transzfer költségeit tartalmazzák a mindenki számára kedvező ajánlatok, a parkolást követően transzferbusz szállítja az ügyfeleket a kívánt terminálhoz, hazaérkezéskor pedig autójához. Így nyaralása alatt szinte száz százalék biztonságban tudhatja járművét.