Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.04.26

Palackos gáz – egyszerű, de nagyszerű megoldás

Természetesen egy hétvégi házat, nyaralót nem használunk olyan gyakran, mint egy lakást, ezért sokan villamosenergia felhasználása mellett döntenek, mint egyedüli és minden igényt kielégítő energiaforrás. A palackos gáz használata azonban sokkal takarékosabb megoldás. Mi több, ha a palackos gáz mellett döntenek, nem kell aggódni még a készenléti díj fizetése miatt sem. A palackok nem foglalnak sok helyet, könnyen, számos helyen, sőt a PALACKOMAT automatákban akár egész Magyarország területén cserélhetők! Ezzel az egyszerű, de nagyszerű megoldással finom, akár éttermi minőségű ételeket főzhetnek, házi süteményeket süthetnek. Ha kerti parti és vendégfogadás, akkor elő a palackkal! A grillezés így sokkal egyszerűbb lesz. A gázpalackot ráköthetjük a grillre, és nem kell tovább aggódni a tűzifáért, csak élvezni a társaságot, a szabad levegőt, és a finom ételeket! És ha már a szabad levegőről van szó, akkor érdemes hozzátenni, hogy a pébégáz olyan energiaforrás, melynek égése során minimális káros anyag keletkezik, így a palackos gáz használata egy környezetbarát megoldás. Biztosan Ön is szeretné, hogy ne csak a közvetlen környezetét óvja, hanem az egész bolygónkat – a palackos gáz választásával pontosan ezt teszi. Nem utolsó sorban a palackos gáz rendkívül praktikus – akár palackcseréről, akár mozgatásról van szó, hiszen könnyen hordozható.
 

palackos-gaz.jpg

 

Anyagilag is kiváló megoldás a palackos gáz használata, hiszen nem kell készenléti díjat fizetni érte, nincs havi átalány, annyit kell fizetni, amennyit valóban elhasznál – van ennél jobb megoldás?
Nem marad más, csak kimozdulni otthonról és komfortosan élvezni a szabad levegőt!

 

Gázfűtés húsfeldolgozók és hentesek számára

 

Az egészséges élelmiszerek iránti érdeklődés egyre nagyobb, egyre szélesebb körben tapasztalható, akár belföldön, akár külföldön. Nincs ez másként az egészséges hentesáruk esetében sem. Az emberek kedvelik és keresik a biogazdálkodásokból származó termékeket, értékelik a kis műhelyek tudását és munkáját. A kis húsfeldolgozó üzemek, hentes üzletek nagyobb jövedelmet hoznak, de ahhoz, hogy az ügyfelek minőségi termékeket kapjanak, és újra meg újra megtiszteljék bizalmukkal a vállalkozót, nemcsak arról kell gondoskodni, hogy a takarmány friss és egészséges legyen, hanem arról is, hogy a feldolgozás is minőségi legyen. Ezért a húsfeldolgozó üzemekben, melyekben biohúst és hústermékeket dolgoznak fel, olyan energiaforrás használata szükséges, amely mellett biztosítható a tiszta termékelőállítás. Nem mellesleg a termékkészítés során elhasznált energia melléktermékei és ezek mennyisége is hatással van arra, hogy a termékünk milyen környezeti nyomot hagy. Milyen energiaforrást válasszunk tehát? A pébégáz tökéletes megoldás, és ráadásul ott is alkalmazható, ahol a gázhálózat nincs kiépítve.

 

Tiszta energia

 

A pébégáz alacsony kibocsátású energiaforrás, a formája miatt nagyon tiszta üzemanyag, mely környezetbarát nemcsak az égéstermékek tekintetében, hanem a szállítási és tárolási folyamatra nézve is. Ezért is jelent ez biztonságos megoldást a kis, környezetbarát termékeket készítő húsfeldolgozó üzemek számára. Ha fontos, hogy egészséges, minőségi termékeket adjanak ügyfeleik kezébe, akkor valószínűleg az is fontos szempont, hogy a feldolgozás során mekkora környezeti nyomot hagynak. Ezenkívül ha ezt a megoldást választják akkor a gázt vízmelegítéshez, szociális helyiségek fűtéséhez is használhatják, és mindenekelőtt a feldolgozás és fűtés során nem keletkezik káros füst sem. A fehér- és vörös húsfeldolgozásának tiszta környezetben kell történnie – a cseppfolyósított, tartályos gáz éppen ennek a követelmények felel meg. Ezért is garantált a régi idők termékeinek minőségi előállíthatósága.

 

A cseppfolyósított, tartályos gáz nemcsak környezeti előnyökkel jár. Először is, mivel a tartály akár a telken, akár a föld alatt, vagy külön helyiségben is elhelyezhető, függetlenné tesz minket a gázhálózattól, gázszolgáltatótól. A cseppfolyósított gáz magas minőségű termék, emiatt magas fűtőértékkel rendelkezik, így takarékosabb megoldást jelent a villamosenergiánál. Mi több, a FLAGA Gáz szervizt és 24 órán át működő segélyvonalat is biztosít. A szállítás állandó, határidőre történik, előre egyeztetett időpontban. Az energiaforrás magas minősége miatt a berendezések élettartama is nő – az égők kevésbé kopnak. Összességében tehát egy minőségi és környezetbarát megoldást is jelent.