Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.11.07

Online könnyebb a lakásbiztosítás kötés?

A hazai ingatlanok nagy része rendelkezik valamilyen biztosítással. Az azonban már kérdéses, hogy az mennyire felel meg a mai kornak, és kiterjed-e a leggyakrabban előforduló problémákra. A körülöttünk levő világ e tekintetben is sokat változott. Gondoljunk csak azokra az időjárási anomáliákra, melyek alól hazánk sem kivétel. A hatalmas jégesők, a földrengések, vagy például az emberi figyelmetlenségből adódó járműbecsapódások egyaránt gyakrabban előfordulnak, mint azt szeretnénk.

 

lakasbiztositas.jpg

 

Nem véletlen, hogy minden korábbinál többen érdeklődnek a korszerű lakásbiztosítási konstrukciók iránt. S hogy melyek azok a biztosítási események, melyekre mindenképpen célszerű gondolni? Hogyan állítsuk össze azt a portfóliót, amelynek elemei valós veszélyként jelentkezhetnek Magyarországon? A villámcsapás szinte magától értetődő veszély, de az árvíz, a viharkár, a tűz és a felhőszakadás jelentette problémák kapcsán is kitűnő szolgálatot tesz a lakásbiztosítás. Sajnos a földrengések sem kímélik hazánkat időnként, de a kő-és földomlás mellett a jégverés és a téli havazások is gondot okozhatnak az ingatlan állapotát illetően.

 

Számítani lehet arra is, hogy idegen jármű ütközik az ingatlanba, mint ahogyan erre az elmúlt években többször is adódott példa. A közbiztonság szintén figyelmet érdemel, hiszen az aktuális bel-és külpolitikai helyzetben sajnos a rablás, a betöréses lopás egyaránt valós alappal bírhatnak. Több ok miatt is praktikusabb tud lenni, ha inkább online köti meg a lakásbiztosítását. A webes kalkulátor segítségével több biztosító ajánlatát tudja összehasonlítani, majd ingyenes ügyintézés keretein belül választhatja ki az Ön számára leginkább megfelelőt.

 

A tapasztalatok szerint sokaknak adódnak kérdéseik a témával kapcsolatban. Ilyenkor független biztosítási szakértő segítségét lehet kérni, aki azonnal áll rendelkezésére. A szerződés megkötése gyorsan megvalósítható, így otthona kényelméből intézheti a biztosításkötéssel összefüggő teendőket.

 

Az otthon az a hely, ahol saját értékeit mindenki biztonságban szeretné tudni. Nem véletlen, hogy a lakásbiztosítások esetében az érdeklődők törekednek a minél szélesebb eseménykört magában foglaló megoldások mellett dönteni. Fedezze fel a korszerű konstrukciókat, és állítja a megfelelőt saját és otthona biztonságának szolgálatába!