Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.09.09

Öltözzetek fel túrázni - a softshellből készült ruházatot javasoljuk

A turizmus egy tevékenység, hobbi, testmozgás, sport vagy hobbi. Az idősebb és fiatalabb embereket egyre inkább vonzza a nettó mozgás természet. Noha ez fizikai tevékenység, a turizmusban is van bizonyos mértékű kikapcsolódás és pihenni. A turizmusnak számos fajtája létezik - agroturizmus, hegyi túrázás, kerékpározás, alpinizmus, ... mindannyiuknak van valami közös - maradj szabadban.

 

Szabadtéri tevékenységek - kültéri ruházat

 

Az időjárás szokatlan lehet. Megfelelően öltözzön és ellenálljon az időjárás néha problematikus lehet. Ha megy tudod miről beszélek. Az időjárás egy órától változhat egy órán keresztül, és egy forró nyári nap hirtelen viharrá válhat. A legjobb dolog, amit megtehetsz, az, hogy megfelelő túraruházatot visel.

 

kirandulas.jpg

 

Softshell - következő generációs anyag

 

A Softshell dzsekik csak kültéri tartózkodásra készültek. A Softshell az anyag amely megvédi Önt az időjárási bukásoktól. Két rétegből áll amelyek között lehet vagy nem lehet membrán. A tulajdonságok a softshell megsokszorozódik. A kétrétegű softshell, más néven a szőtt softshell, kültéri tevékenységekre is alkalmas ősszel és tavasszal. Vékonyabb anyag, amely lélegző és vízálló. Ha túrázni tervezi, akkor hosszabb időt tölt a természetben időben, vagy hideg időben megy ki, tanácsos a softshell választása kabát membránnal. Ez a háromrétegű anyag szárazon is tartja erősebb víz alatti, szélálló és ugyanakkor áteresztő. Szárazon tartja és meleg.

 

Készítsen saját softshell kabátot

 

Ha inkább az eredetiséget szeretné, és olyan softshell kabátot szeretne, mint amilyen senkinek nincs egy másik varrható. A www.bubulakovo.hu egy nagy menü található ennek az anyagnak a mennyisége. Kabátot készíthet pontosan az Ön stílusa szerint. A monokróm, de a softshel nyomtatással is ideális anyag a meleg és kényelmes megjelenéshez túrázáshoz, természetjáráshoz, valamint alkalmi viselethez megfelelő ruházat a városba, munkába vagy iskolába.

 

loading...