Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.02.13

Okosóra? Persze, hogy kell!

Te is egyre több ember csuklóján találkozol okosórával? Nem lehet véletlen, hiszen egyre nagyobb teret hódítanak meg ezek az okoskészülékek. Tagadhatatlan, hogy rengeteg előnnyel rendelkeznek, így érthető, hogy sokan keresik.

 

Megkönnyíti az életet

 

Az okosórák megkönnyítik az életedet, hiszen rengeteg hasznos funkcióval rendelkeznek, amik átfogó képet adhatnak az aktuális állapotokról. Ilyenek lehetnek az testeddel, erőnléteddel kapcsolatos információk, a hívások, üzenetek kezelése, és persze a többség örömére tartalmaznak GPS-t is. Ez kültéri sportolás esetén nagy segítség lehet. Minden korosztály számára ideális megoldást jelentenek, így akár kisgyerekektől az örökifjakig mindenkinek kiváló. 

 

Persze sokakban felmerül a kérdés, hogy melyik is az, ami megfelelő megoldást nyújt az egyszerűbb változat iránt érdeklődőknek és a technika csúcsait döngetőknek. Mivel az igények egyéniek, így a tökéletest is mindenkinek magának kell megtalálnia, mi csak javasolni tudunk egy univerzális darabot, amit mindenki megkedvel, aki csak egy kicsit is használja. 

 

 

noi-okosora.jpg

 

 

Safako P68 Pro

 

Ez a különleges okosóra meglehetősen kedvelt, ami főként annak köszönhető, hogy nem csak okos, de mutatós is. Többféle színben kapható, mint amilyenek a fekete, ezüst és persze a nőies rózsaszín is. 


Ez az óra rendszeres használat mellett akár egy hétig is kibírja töltés nélkül, de ha mérsékeltebb az igénybevétel, akkor akár a 2 hetet is kihúzhatja. Ennek fényében egyáltalán nem kell attól tartanunk, hogy pont a legrosszabbkor merül le. Az óra alapanyaga fém, így meglehetősen strapabíró választás, de ha olyan szíjat választasz hozzá, akkor elegáns kiegészítője is lehet a szettednek. 

 

Sportoláshoz is kitűnő társ, hiszen számos funkciója van, ami mindenképp hasznos. Ilyenek többek között a lépésszámláló, méri a megtett távot, és még az elégetett kalóriáról is szolgál információval. Ezeknek hála nyomon követheted a pulzusodat, a vérnyomásodat és a véroxigénszintedet is. Maga az óra alapvetően vízálló, így bátran használhatod, jellemzően 18-26 fokos vízben és 0,5 -1 méteres mélységig. 

 

Menü tekintetében angol nyelvű, ám mégsem szükséges hozzá nyelvtudás. A képek segítenek az eligazodásban, de bármikor személyre szabhatod, ahogy csak neked tetszik, így állíthatsz egyéni háttérképet is. Az órával fogadhatsz hívást, sőt akár a közösségi média (Facebook, Instagram, WhatsApp) felületein is hatékonyan kommunikálhatsz általa. 

 

Neked is tetszene egy Safako P68 Pro, de még nem volt időd és lehetőséged beszerezni? Akkor ne habozz, keresd a Bonus Shopot, és válaszd ki a hozzád illőt! Hidd el, te is csak jól járhatsz egy menő okosórával, hiszen több legyet üthetsz egy csapásra!