Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.07.19

Nyár: a tökéletes időszak a lánykérésre

Azt szokták mondani, hogy az első nyaralás mindig vízválasztó a párok életében. Vagy nagyon jól alakul, mert egymásra hangolódva és egymás igényeit figyelembe véve töltenek el pár gondtalan napot egy mesés helyen, vagy nagyon kiütköznek a különbségek, amik miatt egyik fél sem tudja magát igazán felszabadultan, jól érezni. Hazatérve aztán vagy tovább együtt, vagy sietve külön utakon...

 

Ha ezen már túl vagytok, sőt a sokadik közös nyaraláson is, akkor az idei lehet akár egy egészen különleges is: lánykérés a nyaralás alatt, miért ne?

 

eskuvoi-gyuru.png

 

Az Ékszerkirály csapata nem bízta a véletlenre, és szebbnél szebb karikagyűrűvel készült azoknak a pároknak, akiknek az első nyaralása annyira jól sikerült, hogy eztán csak együtt szeretnének nyaralni menni.

 

Milyen lehetőségeink vannak?

 

Ahogy az esküvők esetében, itt is a párok ízlésvilága szabja meg az irányvonalat.

 

- Ha nem szeretitek túlbonyolítani a dolgokat, egyszerűbb és meghittebb esküvőre vágytok, akkor a kifinomultan egyszerű sárga- vagy rozéaranyból vagy ezüstből készült karikagyűrűt javasoljuk. Itt már szinte csak a méretválasztás az egyetlen teendő.

- Ha merészebbek vagytok, és szeretitek az extrém megoldásokat, akkor az arany és ezüst karikagyűrűbe csempészhettek egy kis különleges, fekete betétet is. Ugye jól sejtjük, hogy ti lesztek azok, akik a dekorációban is szakítani fogtok a hagyományos habos-babos vonulattal?

- Vagy esetleg a kettő közé estek? Szeretitek a letisztult vonalakat, de szívesen visztek bele apró, számotokra fontos szimbólumokat? Akkor a kedves szívecske szimbólumos karikagyűrű abszolút nektek való. Nagyon jól fog mutatni az ujjatokon, amikor álltok a saját közös fényképeitekkel díszített fal előtt az esküvői ceremónia után! 

 

Látod, mennyi minden változott a szüleid házasságkötése óta? Már az első lépés során a rengeteg újdonságnak köszönhetően teljes mértékben a saját ízlésetekre tudjátok szabni a gyűrűválasztást is. 

 

Nehéz a döntés?

 

Bizony ez is egy életre szóló választás, hisz a gyűrűt is egy életen át fogod viselni, ahogy férjed, feleséged is életed végéig társad marad jóban-rosszban, egészségben-betegségben.

 

Érdemes hát jól átbeszélni, hogy kinek melyik tetszik, melyik színt érzi magához közelebb, sárga- vagy rozéaranyat viselne-e természetesebben, vagy esetleg az ezüst karikagyűrűvel érzi magát jobban.

 

Tökéletes nyáresti program: üljetek ki a teraszra egy finom pohár bor társaságában, és böngésszétek végig az Ékszerkirály kínálatát

 

Tervezésre fel!

 

Ha a gyűrű anyagában, színében és mintájában megegyeztetek, elő is vehettek egy papírt egy másik nyári estén, szintén némi bor társaságában, és elkezdhetitek tervezni a nagy napot! 

 

Hamar elszállnak az évszakok, és mindjárt itt a jövő nyár. Szóval itt a lista.

 

Teendők az esküvő kapcsán: 

 

- Gyűrű, pipa

- ..........

 

Tudod folytatni a sort?