Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.12.05

Nem kapcsol ki senkit az ünnepek alatt az E.ON

Az elmúlt évek gyakorlatához híven az E.ON csoport felfüggeszti a tartós számlatartozások miatti kikapcsolásokat az érintett lakossági ügyfeleinél az ünnepi időszak alatt, 2016. december 16-tól 2017. január 6-ig.

A tartós számlafizetési gonddal küzdő családok helyzetének segítése céljából, az E.ON - ahogy az elmúl években, úgy az idén is - szünetelteti a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat a 2016. december 16. és 2017. január 6. közötti ünnepi időszakban.

Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat csoport hozzájárulni ahhoz, hogy a karácsony és a szilveszter körüli ünnepi időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen az energiaellátás.
A kikapcsolási eljárás felfüggesztése mindazon lakossági ügyfelek felé érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) állnak szerződéses viszonyban.
(Az önkéntes vállalás más energiakereskedővel szerződött, illetve nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.) - olvasható az E.ON honlapján.

 

eon.jpg