Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.04.01

Nem csak szépnek, de praktikusnak is kell lennie egy mosdókagylónak

A mosdókagylók látszólag beleolvadnak a környezetükbe és alig észrevehető díszei az otthonunknak. Azonban nem csak azok a mosdókagylók praktikusak, amelyek észrevehetőek, hanem az extravagáns, kirívó változatok is.

A ravak.hu portál kínálatában mindenki megtalálhatja a saját stílusának megfelelő változatot, hiszen számtalan mosdókagylóval várják leendő vásárlóikat. A RAVAK kínálatában megtalálhatóak olyan letisztult formák is, amelyek a hold különböző fázisait ábrázolják vagy éppen a legújabb irányzatot követve 10 fokos szögben vannak elfordulva.

A stíluselemek variációja szinte végtelen. A kocka, a gömbölyded, az ívelt, a lekerekített, a megdöntött, a hosszúkás, az öblös és a lapos formák egymást váltják az óriási kínálatban. Egy csodálatos fürdőszoba tehát nem csupán a csempézésen, a kádon és a fürdőszobabútorokon múlik, hanem a mosdókagylón is.

 

mosdokagylo.jpg

 

Milyen a tökéletes mosdókagyló?


A tökéletes mosdókagyló mindenki számára mást jelent. A különböző anyagokból, különböző formákban, különböző anyagokból és sokféle színből választható mosdókagylók között azonban mindenki megtalálja magának a tökéleteset.

A széles változatokon bőven elférnek a pipere holmik és a fürdőszobai alapfelszerelések is. A tökéletes mosdókagyló továbbá nem korlátozza annak használóját, könnyen tisztítható és gyönyörű, egységes képet alkot a fürdőszoba többi elemeivel mint a csempék, a törölközők, a kád és a fürdőszobabútorok.

Letisztult forma, könnyű használhatóság, kiváló anyagminőség
A RAVAK mosdókagylók minden stílusú fürdőszobához tökéletesen illenek, hiszen többféle koncepció alapján készültek. Egyes változatai még a kád fölé is elhelyezhetőek, másokhoz pedig külön fürdőszobaibútorokat is kínálnak.

A Ravak weboldalán nem csupán a klasszikus 60, 70 és 80 centiméteres mosdókkal találkozhatunk, hanem dupla mosdókat és kézmosókat is találunk. Az öntött műmárványból (dolomit keverék) készült mosdók előnye, hogy sima rakodófelületet és letisztult vonalvezetést tesznek lehetővé a gyártók számára. A kerámiából készült változatok pedig magas ellenálló képességet, tartósságot és könnyű tisztítást kínálnak tulajdonosaiknak.

A Ravak mosdókagylóknak a stílusukban rejlik az igazi erejük!

A legnépszerűbb Ravak mosdókagylók között megtaláljuk a Moon fantázianéven ismert termékcsaládot, amely a hold egyes fázisait szemlélteti alakjával. A Formy mosdók kiváló arculatot nyújtanak a mosdópultokon a minimalista dizájnjuknak köszönhetően.

Az időtlen design és a kreatív megjelenés ideális kombinációját kínálja a Ceramic kerámia mosdókagyló, amely lekerekített formájával hódít. A helytakarékos, forradalmi dizájnt kedvelőknek pedig a 10°-os elforgatás nyújt majd maximális kényelmet.

Az Evolution öntött műmárvány mosdó tökéletesen illeszkedik az SD vagy SDS Evolution szekrényhez és teszi szebbé a fürdőszobánkat. A Rosa mosdói kaphatóak jobbos és balos kialakításban is és az egyik legszebb rakodófelületet kínálják a vásárlóknak. Az Avocado mosdó nevében is már jelzi, hogy formáját a természet ihlette. Óriási rakodófelülete képes akár a kád fölé is benyúlni.

A BeHappy azonban egyértelműen a helytakarékosság kényelmes hírnöke. Akármelyik típust is válasszuk, a Ravak mosdókagylókkal biztosan elégedettek lehetünk!