Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.24

Ne dőljön be az olcsó linképítési csomagoknak!

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség nem győzi eleget hangsúlyozni ügyfeleinek, hogy a linképítési csomagok esetében sosem az árakat érdemes nézni, hanem azt, hogy milyen weboldalakra fogja kitenni a cég az ügyfél backlinkjeit.

 

 

linkepites-seo.jpg

 

25 link 50.000 Ft - Megéri? - NEM!

 

Milyen szép is lenne, ha egy link csupán 2000 Ft-ba kerülne. Sajnos az a legnagyobb probléma, hogy léteznek olyan kókler SEM cégek, amelyek gátlástalanul rátukmálják a gyanútlan ügyfelekre az ilyen kecsegtetőnek hangzó csomagokat. A profit-növekedés vagy a látogatottság-növelés viszont szinte teljesen elmarad. A weboldal továbbra is kong, mert senki sem találja meg, a kókler SEM cég pedig csak számolja a tisztességtelen eszközökkel szerzett pénzét a háttérben.

 

A linképítés esetében sosem az árakat kellene nézni - bármennyire is a mai napig ezt nézik meg először az ügyfelek -, hanem azt érdemes megtudakolni, hogy pontosan milyen portálok milyen aloldalaira kerül majd ki egy-egy szponzorált tartalom, melybe be vannak ágyazva a cég backlinkjei, melyeken keresztül több felhasználó tudja elérni az adott weboldalt.

 

Aki csak a linképítés árakat nézi, abban az esetben a kamu SEM cég által kitett szponzorált tartalmakba rejtett backlinkek egy darab új felhasználót sem fognak irányítani a weboldalára, mert senki sem látogatja azt a portált, ahol a szponzorált tartalmak vannak.

 

Így aki az olcsó linképítést választja, az gyakorlatilag az ablakon dobja ki a pénzt, mert nemhogy profitot, de még látogatószám-növekedés sem fog látni.

 

Prémium linkek - Megéri? - IGEN!

 

A fenti példának a tökéletes ellentéte a prémium linképítés. Ez azt garantálja, hogy a csekély, 5-10 linket (50.000 - 100.000 Ft) olyan gyakran és sokak által látogatott weboldalra teszi ki a SEM ügynökség, amely nemcsak releváns az ügyfél üzleti tevékenykedésével, hanem igen nagy az esélye annak, hogy az oldalról valós, vásárlásra hajlandó felhasználók fognak kerülni az ügyfél weboldalára.

 

Igen, a jó linképítésnek ára van, viszont az itt elköltött 100.000 - 500.000 Ft igen rövid idő alatt (néhány hónap) megtérül a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség szerint, s nemcsak ideig-óráig tart a hatás, hanem akár évekig is képes folyamatos forgalmat generálni az adott webes felületnek.

 

loading...