Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2018.01.25

Munkaerő kölcsönzés

Amennyiben a vállalat nem szeretne a munkaerő keresésével foglalkozni, vagy nincs elég ideje és energiája a fluktuáció kezelésére, nyugodtan rábízhatja a feladatot a MADS Marketing Kft. csapatára. A munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás segítségével nem kell többé a munkavállalók munkaügyi adminisztrációjával foglalkozni. A bejelentési, bérszámfejtési és bérkifizetéssel járó adminisztrációt átvállalják, a munkavállalók béréről költségszámlát állítanak ki, ami nem növeli a bérköltséget. Az éves kölcsönzési idő után díjmentesen átvehető saját állományba az alkalmazott, amennyiben a cég megbizonyosodott a jelölt rátermettségéről és arról, hogy el tudja látni az adott munkát. A jelölt ezalatt az idő alatt megismerheti a munkakörnyezetét, munkafolyamatot és elsajátíthatja a cég kultúráját.

munkaero-kolcsonzes.jpg

A cég fő profiljába tartozik a fiatal tehetségek megtalálása mellett a munkaerő-kölcsönzés , munkaerő-közvetítés, fejvadászat és diákmunka szervezés. Adatbázisukban több ezer fiatal 17-35 év közötti munkavállaló szerepel. Több, mint 60%-ukkal már dolgoztak együtt, hiszen sokan a nappali tagozatos éveikben részt vettek a gyakornoki programjukban a MADS Iskolaszövetkezeten keresztül. Azzal a céllal jött létre a cég 2010-ben, hogy teljes körű és komplex szolgáltatásokat nyújtsanak a személyzeti szolgáltatások terén megrendelőik számára. A megrendelők egyéni igényeit veszik figyelembe, megoldásaikban a rugalmasságra és a gyorsaságra fókuszálnak.

Dedikált projekt menedzser tartja a megrendelőkkel a kapcsolatot. Nem csak a toborzás és kiválasztás folyamatában, hanem később a munkavállaló képzési és fejlesztési időszakában is figyelemmel kísérik a folyamatokat. Így lehetőségük van arra, hogy képességeiket és készségeiket felmérjék, majd a végzettség megszerzése után munkavállalóiknak azt a munkahelyet találják meg, ahol karrierjük biztonságban lehet a továbbiakban. A MADS Marketing Kft. célja, hogy mindkét oldalról elégedettek legyenek az ügyfelek. Olyan alapot kívánnak megteremteni, amely a munkavállalók és megbízást adó vállalatok számára is biztosítás lehet.